Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Morgiana-1972-106295). Wie ktoś, czy można go gdzieś obejrzeć albo kupić?

jw - dramaty z dziwnym/przerazajacym klimatem

Szukam amerykańskiego filmu dokumentalnego na temat śmierci w bractwie studenckim. Leciał kilka(naście) lat temu chyba na którymś kanale TVP. Jeśli dobrze pamiętam, opierał się na śledztwie rodziców, którzy próbowali ustalić co dokładnie stało się w domu bractwa - ich syn zmarł w czasie otrzęsin albo na imprezie....

Kobieta poznaje mężczyznę, który jak się okazuje jest pasjonatem siłowni, początek relacji zapowiada się super lecz po jakimś czasie widać w mężczyźnie skłonności do przemocy i dręczenia kobiety, dzieje się tak poprzez sterydy itp. przychodzi na świat ich córka po upływie kilku lat gdy córka jest już nastolatka...

Witajcie, Kochani,
Akcja działa się w średniowieczu. W wioskach zaczęli masowo umierać ludzie, ale jedna osada była nieugięta. Mieszkała w niej wiedźma, która wskrzeszała zmarłych z grobu i wszyscy myśleli, że to ona zesłała te chorobę. Okazało się, że znała się na ziołach i potrafiła ocucić osoby, które...

Dzien dobry. Film o tym ze mezczyzna poznaje dziewczyne jednak przychodzac do pracy sluzby kasuja pamiec pracownikom. Glownemu bohaterowi rownie probuja usunac pamiec ale on ucieka. Znow spotyka ta sama dziewczyne i wspolnie uciekaja przed sluzbami ktore probuja usunac im pamiec. Osoatnia scena filmu jest na wiezowcu....

więcej

Cześć, mam nadzieje ze mi pomożecie!
Szukam filmu o celebrytkach, które zarabiają jako panie do towarzystwa . Jest tam historia jednej z nich, która na początku odmawia znajomemu tej pracy, ale za drugim razem już się zgadza. Zakochuje się w jakimś Arabie, podstępem zostaje zwabiona i sprzedana innemu, który jak się...

więcej

Siemka, szukam filmu, który widziałem kilkanaście lat temu i niestety pamiętam tylko jedną scenę, gdzie mężczyzna się budzi przez koszmar (możliwe, że z innego powodu), po czym wychodzi z domu i morduje na trawniku innego człowieka kijem baseballowym.

Witam!
Szukam filmu o Powstaniu Warszawskim, o którym kiedyś czytałem, że miał swoją premierę w Korei Północnej. Nie pamiętam tytułu ani roku wydania.
Proszę Was o pomoc.
Gunmin Dummledore .

Jakieś takie znacie?