Część, poszukuje tytułu filmu którego akcja rozgrywała się około 20 lat temu w Nowym Jorku. Głównym bohaterem był Irlandczyk/Brytyjczyk który lubił podrywać kobiety. Pamiętam, że w filmie główny bohater był chłopakiem do towarzystwa starszej Pani do czasu gdy nie wymieniła go na młodszego oraz gdy główny bohater...
Ludzie mam prośbę kiedy ostatnio był ten film i na którym , chyba maj czerwiec tego roku z naciskiem na 26.05.
Codziennie oglądam jakiś film (nawet krótkometrażówkę) i go oceniam.
I właśnie tego dnia nic nie mam zapisanego albo filmweb coś sknocił.
film klasy B z lat 80 -tych.Dziewczyna dostaje propozycje zagrania scenkę w filmie chyba erotycznym.W tracie realizacji jest nalot policji i zostaje przewieziona do sądu gdzie jest skazana na pobyt w wiezieniu. Zostaje przewieziona do placówki którą kieruje sadystyczna naczelnik. I teraz najwazniejsza informacja...
Witam,
Poszukuję pewnego filmu. Mam w głowie jedynie prześwity.
Prześwit I: Rodzina patologiczna (chyba tylko ojciec - dużo alkoholu, trochę przemocy)
Prześwit II: Rodzina adoptowała dzieci. Adoptujący byli z pozoru normalni, jednak życie pokazało, że to bujda i byli 'demonami'.
Prześwit III: Chyba osoba z...
Witam
Tak jak w temacie szukam film który widziałem jakieś 20 lat temu w TV produkcja raczej USA . Zapamiętałem scenę w której dziewczyna z wypchanym sztucznie biustem jakimiś ubraniami poszła do baru na konkurs mokrego podkoszulka i w uchu chyba miała słuchawkę przez którą kontaktowała się z agentami albo z...
Ludzie mam prośbę kiedy ostatnio był ten film i na którym , chyba maj czerwiec tego roku z naciskiem na 26.05.
Codziennie oglądam jakiś film (nawet krótkometrażówkę) i go oceniam.
I właśnie tego dnia nic nie mam zapisanego albo filmweb coś sknocił.
Szukam filmu na którego podstawie jest gra speedball. Akcja toczy się w postapokalistycznym świecie gdzie zawodnicy grają w brutalne rybny gdzie zamiast piłki jest czaszka jakiegoś zwierza.
Witam, szukam filmów w tematyce podobonych do Wołynia, nie chodzi mi konkretnie o Rzeź Wołyńską, ale coś w takim klimacie jak ten film. Z góry dziękuję za pomoc.
Akcja filmu skupiała się na locie samolotu. Pamiętam że on się rozbił na jakiejś łące i gdy ludzie sprawdzili co z nim na bilecie była następny dzień (data o jeden dzień do przodu), kilku z pasażerów przeniosło się do jakiegoś kosmosu (?). Coś komuś to mówi? haha tyle pamiętam