Od paru lat w księgarniach i w Internecie jest pełno rozmaitych bajan turbolechitów. Jeżeli traktować to jako historię to oczywiście brednie i oszołomstwo, ale jest potencjał. Niektóre turbosłowiańskie pomysły dałyby się całkiem dobrze wykorzystać jako materiał na film lub serial fantasy. Naprawdę co niektórzy...
Chłopak (10-14 lat) wyjechał gdzieś na parę dni jednak wrócił kilka dni później, niż się umawiał z rodzicami. Rodzice zgłosili zaginięcie syna i chyba, gdy wrócili z komisariatu do domu, to go tam zastali. Ten przyprowadził dwójkę "znajomych", mieszkali tam przez jakiś czas. Podczas obiadu/kolacji ojciec i jeden ze...
szukam filmu horror o ekipie sprzątającej/odkażającej/stary budynek w skafandrach, kiedyś taki film oglądałem ale zapomniałem tytuł ;/, początek filmu mniej więcej jest taki że ta ekipa leci helikopterem na odludzie odkazić wielki opuszczony budynek.
o chlopaku ok 17 lat fan gier mieszkal z usa,,,przez waze chińską przesniosła sie do jego domu jakaś księżniczka z dawnych chin z samurajem,miał jej bronić,póżniej ją jednak portwali,,a chłopak przez waze przeszedł do świata chin pomagać tamtemu samurajowi ja znależć
Nie pamiętam dokładnie co to była za adaptacja Szekspira Makbet a może Henryk V a może coś innego jak Ryszard III ale pamiętam scenę po wielkiej bitwie jak rycerz z Morgensternem ciągnie innego rannego rycerza leżącego na ziemii za nogę i wali go w plecy tym Morgensternem. Pomóżcie
...który jest zdrowo poryty na punkcie swojej drużyny aż po czasie okazuje się że jego gwiazda ma go w dupie i fanatyk zaczyna się mścić