Witam, szukam kolejnego filmu który pamiętam bardzo mało.
Chłopak którego pasją było sprzątanie domów, pracował sprzątając u innych. Poznał dziewczynę pamiętam taką scenę jak byli w mieszkaniu okryci kocami i ona coś mu chyba podała. Potem chłopak na końcu był przesłuchiwany w sprawie jej morderstwa a okazało się...
Cześć. Ostatnie 5 lat przeleżałem pod lodem i wiele mnie ominęło w kinowym świecie. Teraz chciałbym to nadrobić i mam prośbę, czy jakaś dobra dusza mogłaby wspomóc listą powiedzmy 20-30 najlepszych pozycji, takich absolutnie must-see? Przeglądałem topki na wyszukiwarce ale jakoś nie do końca ufam wynikom. Głównie...
Pamiętam, że na którymś kanale leciała cała seria filmów z jego udziałem. I w każdym ten gość reprezentował taki poziom, że głowa mała. Teraz zwyczajnie obejrzałem Dziedzictwo Bourna na TVNie i choć film sam w sobie nie był zły, to jednak go tutaj zabrakło.
Witam!! szukam tytulu bajki o chodzacych roslinach, ktore zmienialy sie w pojazdy! Jeden mial na dachu piłe i walczyl czesto z jakas koparka.... jest to stara bajka i pamietam ze byli tez tam ludzie, ktorzy podrozowali jakims duzym statkiem i uzywajac maszyn walczyli z tymi roslinami... Jedna maszyna wygladala jak...
Witam szukam filmu z lat 90 o głuchym chłopaku który widział zbrodnie (niestety tyle tylko pamiętam) pomocy
Witam serdecznie.
Szukam tytułu filmu.
Pewna osoba się przyjmuje do wojska, nikt na nią nie liczył, a podczas starcia wyniósł sporo rannych żołnierzy i został bohaterem. Pamiętam że. Spuszczał ich jakoś po linie itp. to kilka lat temu leciało. Proszę o pomoc.
Witam poszukuje filmu o pewnym wilkołaku pamiętam że w tym filmie ten wilkołak mógł jeść tylko prawiczków i dziewicę
Cześć, szukam horroru z którego pamiętam jedynie to, że grupa ludzi(?) robiła coś w lesie i spotkali jakieś community, które żyje w tym lesie. Główna bohaterka została królowa tej grupy, po czym jak jej tata pojechał jej szukać ona uciekła. Pamiętam, że film kończył się tak, że ten dowódca znalazł ją w jej domu, po...
Czy macie jakieś aktorki które chętnie zobaczylibyście w rozbieranych scenach filmowych ? Wiadomo że stosunek aktorek do tego zagadnienia jest zróżnicowany to znaczy są takie aktorki które zgadają się na takie sceny ale są i takie które nigdy takich scen nie miały. Przyznam że oglądając filmy niekiedy przychodzi mi do...
więcej