Pozdrawiam. Potrzebne są mi dwa tytuły filmów.
Pierwszy to horror opowiadający o pierwszej osadzie w Wirginii, która jest nawiedzana przez upiory dawno zmarłych wikingów.
Drugim jest thriller, w którym przebiegła kobieta, żona znika i próbuje wrobić męża bodaj pisarza w morderstwo. Na końcu do niego wraca, udając że...
Fragment filmu widziałem kiedyś i mocno zapadł mi w pamięć. Facet odkrył, że kobieta w filmie wrabia go w gwałt i zechciał prawdziwego seksu, bo i tak był wrobiony, a później uciekał.
Film raczej europejski. Był tam motyw romansu młodego chłopaka że starszą kobietą. Kobieta mieszkała na uboczu miasteczka i zajmowała się usuwaniem niechcianych ciąży. Pamiętam scenę gdy chłopak zajrzał przez okno i zobaczył swoją kochankę z innym, starszym mężczyzną. Potem okazało się że to był on sam tylko w starszej...
więcejSzukam filmu polskiego filmu o alkoholikach, którzy chodzili na terapię grupową, z tego co pamiętam to terapeutka obgryzała pazury.
oglądałem film -Matrix Zmartwychwstania The Matrix Resurrections 2021 i nie wiem o co chodzi, fabuła jest ze niby Neo wszystko wymyslił i nie rozpoznaje on rzeczywistość od fikcji . tylko tyle zrozumiałem
Od kilku dni nie mogą mi się załadować rekomendacje na filmweb. Wszystko inne działa, tylko gdy próbuje zobaczyć moje rekomendacje to strona się ładuje bez skutku. Czy to tylko u mnie tak się dzieje ?
Szukam tytułu filmu gdzie mężczyzna spotyka młodą dziewczynę pracującą w klubie nocnym, stawia jej drinka a później zabiera ją gdzieś do baru, to była jego córka o czym ona nie wiedziała. Umówił się z nią następnego dnia na spotkanie w parku gdzie została zamordowana przez młodego chłopaka, którego wcześniej tam...
Temat pewnie był już poruszany ale zapytam :)
Jest szansa na apkę filmwebowską ? Jeśli miałbym już płacić fajnie by było gdyby taka apka powstała :)
PZDR
Pamiętam jedną scenę: w jakimś klubie/pomieszczeniu na scenie kobieta robiła striptiz do gołej kości - w ostatniej fazie weszła za parawan i widać było cień postaci ściągającej skórę, aż wyszedł sam szkielet.
Być może z lat 80. lub 90.
Ogólnie widziałem jedną scenę z tego filmu ale spodobał mi się klimat. Otóż młoda dziewczyna rozmawia z właścicielką salonu fryzjerskiego i stara się o pracę. Udało jej się dostać te pracę. Potem właścicielka pyta się gdzie mieszka i czym przyjechała bo widziała jakiś samochód na co ta odpowiada, że przyjechała...