Zawsze byłem fanem tego serialu i zamierzam wybrać się na nadchodzący film. Nie wie jednak ktoś może jak bardzo Nowa Epoka jest pełna politycznie poprawnych bzdur ? W serialu to trochę występowało ale w ilościach strawnych ale co do nadchodzącego filmu jestem naprawdę pełen obaw bo ''postęp'' w filmach rozwija się...
Dzięki uprzejmości jednego z moich zacnych znajomych dowiedziałem się zdumiewającej rzeczy! Mianowicie już jutro wpada na Netflix absolutna świeżynka w postaci sequela "365 dni"! Absolutnie HBO MAX z Batmanem może zamknąć interes.
Mam pytanie czy istnieje jakaś tendencja, że załóżmy większość filmów trwa 90 ,100 a może 120minut?
Wiem, że to zależy od wielu czynników, ale chyba tak mi się zdaję, że większość nie trwa dłużej niż te 2h? No to chyba było ustalane metodą prób i błędów, że po prostu nie dało by się wysiedzieć w kinie dłużej niż np...
Witam, szukam starego filmu, pamiętam scenę tylko z tego filmu.
Gość założył sobie sreberko na głowę w szpic chyba ogólnie miał na pewno jakąś fobię i ktoś zapukał otworzył drzwi zamkną i widać było jak pająki chodzą mu po mózgu pod czaszką.
hejka jakie polecicie filmy z plot twistami na koniec? Z tych popolarniejszych widziałem m. in. oldboy, wyspe tajemnic, szósty zmysł, fight club, prestiż
Witam,
Nie mogę znaleźć filmu. Grał w nim Nicolas Cage oraz młoda aktorka. Pamiętam scenę w której rozmawiał z nią siedzącą w samochodzie. Ona miała jakieś problemy z policją bo ukradła gumę, potem mówiła że ktoś ją obmacywał.
Witam szukam abstrakcyjnych komedii czeskich,słowackich,polskich w typie serii "Słońce,siano.... " czyli dużo energii wyraziści bohaterowie cięty język . Najchętniej klimat wsi małych miasteczek ogólnie zżytych społeczności . Rok produkcji bez znaczenia nie wiem czy Czesi nadal robią podobne filmy ? Mi się ten typ...
Jestem fanem filmów historycznych i nic mnie bardziej nie denerwuje niż wklejanie na siłę oso czarnoskórych do filmów historycznych gdzie osoby czarnoskóre są nie na miejscu. Zastanawiam się tylko skoro ma być politycznie poprawnie nikt nie kręci jakoś filmów o historii Afryki ? W takim filmie mogłyby być nawet same...
więcej
Dzień dobry, próbuję znaleźć tytuł filmu - kategoria komedia lub familijny. Fabuła:
Małżeństwo, ona znika bez śladu. Po kilku latach on zakochuje się i zaczyna planować drugi ślub. Noc poślubną spędzają w tym samym hotelu co przy pierwszym ślubie mężczyzny. Już w recepcji mąż prosi o zmianę apartamentu dla nowożeńców...