Szukam po raz kolejny filmu, ktorego tytul zawsze zapominam…mlody chlopak wyrusza w podroz z urna z prochami swojego przyjaciela, kreci filmy, spi w namiocie, dzieja sie tam jakies dziwne rzeczy…cos w tym stylu :) dziekuje z gory za pomoc, to jest jakis film lekki
Witam starych wyjadaczy kinematografii :) . Szukam starego filmu z vhs . Mianowicie , jak juz pisalem byl to stary film haha . Nie czarno/biały , ale dosyć. Był on o mężczyźnie , który przyleciał do Afryki uczyć grupę tubylców gry w piłkę . No i oni tam biegali po tym buszu i sie chyba wspinali na jakąś skałę żeby...
Witam poszukuje filmu a którym rodzina z mloda córka wprowadza sie do domu w którym popelniono morderstwo między innymi chłopak który mieszka w ścianach domu i na strychu
Witam kiedyś w tv oglądałam film i nie mogę Sobie przypomnieć tytułu
Małe osiedle domków pewnie w USA i kobieta która chce zostać panią senator opiekunka do dziecka prowadzi własne śledztwo i udowadnia że jej pracodawczyni zdradza mężna z teściem ta probuje ja zabić zabija przyjaciółkę tej opiekunki ....
Na samym...
Witam, gdzie mogę obejrzeć w/w seriale? Zależy mi żeby wszystkie odcinki były w dubbingu. Pozdrawiam :)
Otóz sprawdzam czy coś będzie do obejrzenia w TV, a tu jakieś TVK Ostrowiec ma być tam serial HBO Max, co najmniej tak filmweb podaje. Na Google, ni uja słychać o tym. Naprawcie to
Cześć. Szukam filmu - thrillera made in USA z lat 90. Na początku filmu samtona matka wraz z bardzo młodym synkiem udała się do marketu. Podczas robienia zakupów na chwilę zostawiła syna w wózku na zakupy. Wtedy doszło do zagienięcia syna. Dalej akcja rozgrywała się kilkanaście lat później, gdy syn się odnalazł i...