szukam tytulu filmu o wspinaczce w ktorej siostra brata chce go wrociz w zabojstwo dziewczyny na gorze film starszy ale fajny thiler bardziej
Cześć może ktoś będzie kojarzył tytuł filmu oglądałem go kilka lat temu film był o kiebiecie która zdradziła swojego chłopaka dali sobie szanse z tego co kojarzę to wyjechali do jakiegoś domu gdzie były po ukrywane kamery jakiś facet ich obserwował i miał obsesję na punkcie tej kobiety film był podobny trochę do...
Witam poszukuję filmu Ćwir z 2010r wie ktoś gdzie można go znaleźć i obejrzeć dobrze by było jakby był z napisami albo z lektorem
Film stosunkowo nowy, chyba południowoamerykański, z roku plus/minus 2015. Zaczyna się od tego, że para narzeczonych albo rodzeństwo zostaje zmuszone do odbycia stosunku przed kamerami.
Cześć mam pytanie jakieś kilka kat temu oglądałem film w którym kobieta zdradziła swojego chłopaka i dali sobie szanse pamiętam też coś że jak by wyjechali do jakiegoś domu gdzie były poukrywane kamery i jakiś chłopak miał obsesję na punkcie tej dziewczyny może ktoś kojarzy ten film
Szukam filmu o klasztorze Shaolin, którego nie pamiętam tytułu.
Pamiętam, że w tym filmie główny bohater był świadkiem ataku na jego wioskę, chyba przez jakieś wojsko i dowódca napastników zabił jego rodzinę. On oczywiście postanowił się zemścić i udał się do klasztoru Shaolin. Tam musiał długo czekać pod bramą, żeby...
Nie jest to zbyt stary film, chyba francuski. Chłopak jedzie z matką na spotkanie albo spotkanie odbywa się w ich domu. Wtedy poznaje młodą dziewczynę. Poznają się, pierwszy raz, mają dziecko. Później się rozstają ale w ostatniej scenie na przyjęciu tak jakby chcieli się zejść. Nie pamiętam tytułu. Ktoś coś?
Znacie jakieś polskie filmy historyczne, gdzie wioďącymi postaciami są królowie, a te filmy są o nich i ich otoczeniu. Mogą być z różnych epok od Chrobrego do Poniatowskiego. Odpuście mi Koronę Królów.
Szukam filmu w którym na spotkaniu znajomych zaczynają się dziać dziwne rzeczy i zaczynają się zabijać. Na końcu filmu ktorys z bohaterów chcą obok domu zapalić czerwona lampę która chyba oznacza wołanie o pomoc i nagle zaczynają się takie same zapala w każdym domu w okolicy. Proszę o pomoc w znalezieniu tytulu