Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu o dziewczynie, która była wampirem i której ojciec musiał jechać w środku nocy na stację krwiodawstwa

Cześć. Około 2017-2019 roku kiedy działał jeszcze ShowMax był tam taki serial gdzie jacyś ludzie byli więzieni i izolowani w ośrodku zamkniętym ? Jakby sie tam teleportowali z innego świata, a oficjalnie w mediach podawano ze to rozbitkowie ze statku. W ośrodku było tez dziecko, które próbowała uprowadzić matka mająca...

więcej

Szukam tytułu filmu lub serialu który kiedyś oglądałem pamiętam jedynie motyw o stalkowaniu, była dziewczyna która miała obsesję na punkcie chłopaka i robiła mu zdjęcia z ukrycia. zobaczył to któregoś razu przez przypadek idąc i widząc z okna lampę błyskową. Matka tej dziewczyny była jakaś chora chyba na wózku....

Hej, może ktoś pomoże. Szukam filmu jw., w ostatniej scenie bohater zostaje zabity wychodząc z domu (chyba dostał cios nożem w brzuch) przez mało znaczace postacie drugoplanowe (młodzież z którą miał mały zatarg na poczatku/połowy filmu tak mi się majaczy). Był to niezły twist, gdyż w końcu zaczynało mu się układać....

więcej

Witam, szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu i nie pamiętam jego tytułu. Cały film był o tematyce sierocińca dla skrzywdzonych dzieci przez swoich rodziców. Pamiętam fragment, w którym ojciec wykopał dla córki dół w ogrodzie i zakopał żywcem jako kara za zachowanie. Może akurat ktoś kojarzy

Znacie jakieś filmy w których gwiazda filmowa chodzi z człowiekiem że tak to ujmę z innego świata?

Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi.

Witam.

Szukam filmu, w którym mężczyzna wkurza się i zaczyna jeździć po mieście i zabija ludzi.

Nie pamiętam wielu szczegółów, nie był to na pewno nowy film.
Akcja toczyła się w klimatach średniowiecznych, wojownicy walczyli z jakimś dzikim ludem, który ich napadał, w końcówce filmu wybrali się zabić ich w ich norach, dzikusy chowali sie w jaskiniach, poprzebierani w skóry.

Kojarzy ktoś?

Z góry dzięki za...

więcej

film być może ma po latach status "kultowego" jeśli chodzi o otwarte podjęcie tematu, generalnie para młodych chłopaków, na pewno jeden czarny lub jakiś ciemny latino

bynajmniej nie pytam prowokacyjnie, film był być może czarno-biały, nie do końca jestem pewien, być może plakat do filmu był czarno-biały, dramat nie...

więcej