Cześć wszystkim. Czy ktoś zechciałby się podzielić wiedzą i podrzucił jakieś ciekawe dokumenty o AIDS w latach 80, w USA?
Szukam filmu, dość stary lata 80 być może francuski, włoski lub hiszpański. Mistrz szermierczy zaczyna uczyć młoda kobietę której zdradza wszystkie sztuczki, na koniec okazuje się że ona ma jakieś porachunki z tym gościem i w ostatniej scenie walczą ze sobą ale ten mistrz który został zaatakowany przez tą kobietę...
Cześć szukam filmy , film chyba jest stary , kiedys leciał na Polsat film .Jest to film o rodzinie i facecie który ma po zobaczebiu ich córki ma na jej punkcie obsesję , wszystko rozgrywa się w centrum handlowym nigdzie go znaleźć nie mogę ani nie pamiętam jak się nazywał .Pomocy
Potrzebuję małej pomocy szukam gdzie mozna obejrzeć film THE ROAD RIDERS z 1983 roku z Tia Carrere i Bruce Boxleiter...podr
Witam. Czy polecilibyście jakieś filmy podobne do "Upiorna noc Halloween"?
Mam na myśli NOWELE FILMOWE (horrory lub thrillery) - kilka przeplatających się historii ze specyficznym, mrocznym klimatem...
Czy kojarzy ktos o ktorym odcinku Strefy mroku lub Po tamtej stronie opowiadali na poczatku filmu goscie w aucie (chodzi o facecie co dostaje stoper i zatrzymuje czas i wszyscy sie zatrzymuja oprocz niego)
Witam poszukuje filmu o nauczycielu muzyki który jest wdowcem sam wychowuje córkę i śpiewa historyczne piosenki. Nie znam tytułu.
Co jakiś czas wracają pomysły aby zaostrzyć prawa autorskie do starszych produkcji i w ten sposób zmusić widzów do kupowania obecnego chłamu filmowego. Tylko prawa autorskie do filmów wygasają po siedemdziesięciu latach . Ja osobiście mogę się przestawić nawet na całkowite oglądanie filmów sprzed 1952 roku. Wołałbym...
więcejWitam orientuje się ktoś może o której godzinie dzisiaj zostaną dodane dwa nowe odcinki serialu minx na platformie HBO max?