Oglądałam go jakiś czas temu film na pewno o tematyce niemieckiej. W filmie jest przedstawiony wątek lekarza ginekologa. Coś mi świta w głowie ale nie wiem czy dobrze pamiętam, że na pewno kilka razy była u niego dziewczyna będąca agentką podczas jednej z wizyt coś mu chyba wstrzyknęła wskutek czego facet zmarł mam...
Szukam filmu, serialu lub jakiegos kabaretu, nie oamietam dokladnie w ktorym pokazana jest ekipa gorali ktora buduje dom i pije i jeden z bohaterów mowi ze mowia ze zbuduja go w tydzien. Tyle pamietam to byl jakos stsry material dosc smieszny, nie mkge orzypomniec sobie co to bylo, dzieki z gory.
Cześć ! Chciałbym was prosić o pomoc. Szukam filmu którego akcja opierała się o historii nastolatka wychowanego przez ojca,którego najlepszym przyjacielem był pies. W późniejszej akcji, pies został oskarżony o zabijanie zwierząt gospodarstw rolnych. Finalnie film kończył się że któryś z mieszkańców postrzelił psa, a...
więcej
Witam. Czy moglibyście polecić jak najwięcej filmów o gangach / bandach młodych ludzi?
Może być dowolny gatunek filmowy, dowolna tematyka, dowolna ocena.
Nie pamiętam kiedy oglądałam, ale na pewno przed rokiem 2008. Film zaczyna się nocą, jest straszny upał. Miejscowy chłopak rozbija wystawę sklepu z wentylatorami, siada przed nią na krześle i chłodzi się przed jednym z wentylatorów. Zgarnia go szeryf miasteczka i wsadza do celi na posterunku. Chłopak siedzi tam całą...
więcejPowiem tak dobre filmy erotyczne to były 10 lat temu chyba bo wtedy się nie oglądało po to by obejrzeć film tylko po to żeby zwalić, i leciały na Nowa, Tv4 i takie podobne. A teraz jak człowiek jest starszy i chciał by coś więcej niż waleni a z żoną obejrzeć to nie, niema co obejrzeć i w telewizji po północy też nie...
więcejOn nie może zdecydowac się na żaden, ona mu w tym w ogóle nie pomaga. Kobieta miała na imie Mary, a mężczyzna bodajże John. To raczej stary film, powojenny. Nawet nie mam pewności, czy w ogóle taki film powstał, te scene znam tylko i wyłącznie z książki.