Amerykański film..chyba na początku umiera młody chłopak, jego dziewczyna szykuje się na pogrzeb, nie wie w co sie ubrac, kolezanka doradza jej zeby ubrala sie dla niego wiec zakłada kolorowa, chyba czerwona sukienke...pamietam tylko to z filmu, a wiem ze strasznie mi sie podobał...
Akcja dzieje sie w Londynie wiec stawiam ze film brytyjski. Rodzaj political fiction. Sledzimy narady bezpieczenstwa w Londynie. Glownym bohaterem jest kobieta. Dowiadujemy sie ze Rosja wkroczyła do Łotwy lub Estonii, a my sledzimy razem z bohaterami reakcje NATO. Jakis okres wystrzeliwuje atomowke itp. Chciałbym sobie...
więcej
Odgadujemy tytuł filmu.
1. Skrzydlaty stwór szarpie druty telefoniczne.
2. Facet przechodzi totalną metamorfozę.
3. Pojawiają się liczby i brak happy endu.
4. Członkowie elity tracą oddech w locie.
5. Dziewczyna w ciąży słusznie panikuje.
6. Lekarz wprasza się na przyjęcie i włóczy po nocach.
7. Młodzieniec...
Reklama internetu w radiu wzorowana na piosence HIFI Superstar Wandy i Bandy
Coś na zasadzie Wifi superstar super hit internet szybki jest 6megabitowy
Ciężko jest mi określić lata- około 15-20 lat temu. Pamiętam scenę gdy mężczyzna w okularach (czarne oprawy, chyba scena z kuchni na blacie), był przez kogoś masowany do tego stopnia, że stał się ciastem jak na pierogi i zostały same okulary, a to ciasto leżało wciąż na stole i ktoś to wyrabiał jak gdyby nigdy nic....
Witam wszystkich zgromadzonych i proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu próbowałem już wszystkiego Wikipedia specjalne strony do wyszukiwania właśnie tytułów po słowach kluczowych ale nic mogę dokładnie opisać o co chodziło w tym filmie a więc film był na 90% hiszpańsko języczny na 10 % wlosko główną postacią jest...
więcejPotrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu o istocie która co jakiś czas przejmowała ciała innych ludzi ponieważ się one psuły. Film ogólnie opiera się na tym że chce istota chce zbliżyć się do kobiety spotkanej w barze. Film kończy się niby śmiercią istoty i odrodzeniu. Film miał w plakacie ćmę albo motyla na czerwonym...
więcejhej szukam filmu pamiętam tylko tyle ze film rozgrywa się w bodajże Japonii mieszka tam ojciec z synem lub dziadek z wnukiem mieszkają na jakby wyspie mają dom na wodzie i łódką pływają na brzeg pewnego dnia pojawia się u nich dziewczyna i z nimi mieszka jakiś czas, też pamiętam że chłopak wyjeżdża i zostawia ojca...