Witam,
Ogladalem kiedys dzieckiem jeszcze bedac film ktory wtedy zrobil na mnie wielkie wrazenie. Akcja
dzieje sie w kinie i jest scena pojedynku miedzy rewolwerowcami, w momencie kiedy w filmie pada
strzal w kinie takze pada strzał, przyjezdza policja film jest powtarzany i za kazdym razem ktos na sali
ginie. A...
Witam,
Kiedyś oglądałem film na hbo go o młodej dziewczynie która została zatrudniona jako opiekunka do chłopca. Jego rodzice bili go jak coś zle zrobił. Później okazało się ze to sekta. Coś ktoś pamięta ?
Hej fani opowiem wam co pamiętam...a wy pomożecie mi jak znacie podając tytuł filmu
opis
Ojciec z ranna corka i żona przyjezdza di szpitala po pomoc dla corki..na SOR pozwolili tylko 1 z rodzicow zostać z corka...więc została matka...I ślad po nich zaginął...bohater ich szukał ale każdy ze szpitala mówił że on...
Witam szukam filmu, nie był polski. Młoda kobieta trafia do więzienia, zostawia swojego synka z babcią która oddaje go do rodziny zastępczej.
Dziewczyna miała na imię Arline. Nie wiem jak to się dokładnie pisze.
Witam,
szukam serialu który miał tylko 1 sezon
chodzi o serial w którym Budynek przenosił się w czasie może ktoś kojarzy
Cześć, szukam filmu, który obejrzałem będąc dzieckiem (jakieś 25 lat temu). Akcja zasadza się na facecie, który całymi dniami albo śpi albo leży w swoim łóżku, jest scena gdzie gra na trąbce w swoim wyrze (bądź na podobnym instrumencie) i żeby nie wstawać z łóżka, ma zamontowane linki na bloczkach i pociągając za...
Dzień dobry. Jakiś czas temu gdzieś w przedziale styczeń-luty 2022r oglądałem fragment filmu dokumentalnego który ukazywał kulisy napaści USA na Irak. Chodziło tam o domniemanie ataku na szpital z noworodkami oraz sfabrykowane dowody przedstawiane bodajże ONZ w celu aby USA i inne kraje zaatakowały Irak. Nie pamiętam...
więcej
Witam.
Dawno temu i w gruncie rzeczy z przypadku oglądałem film, który bardzo mi się spodobał jednak na przestrzeni lat jego tytuł zupełnie wyleciał mi z głowy i mimo starań nie mogę go do teraz odnaleźć.
Film opowiadał o dziewczynie (bodajże studentce), która w wakacje (najpewniej) postanowiła pracować jako strażnik...