Witam. Szukam filmu prawdopodobnie polskiego. Fabuła opowiada o kierowcy który wypadł z drogi do lasu, w wyniku wypadku jest uwięziony w samochodzie (jego noga jest zablokowana konarem drzewa) Na końcu udaje mu się uwolnić za pomocą wycieraczki szyb którą naostrzył i przepiłował nią w.w konar. Z góry dziękuję.
Gdy byłem dzieckiem, miałem na VHS film, lecz mój tata nagrał na niego inny, i została mi Tylko koncówka niestety nie mam nawet jej gdyz to było lata temu, akcja która rozgrywała sie na koncu Tego filmu wydawała mi sie ze była poscigiem za kims lub urniejem w którym scigano sie rydwanami, jden z scigajacych nabil sie...
więcej
"Atomic Blond" -prawdziwa atomowa siła -nie blef- spuszcza tęgi łomot agentom KGB na koniec zimnej wojny, tak że pewnie woleliby, żeby na łby spadł im Berliński Mur.
"Rambo 2", "Rambo 3" - jednoosobowa amia reza , dumę sowieckiej armii = żołnierzy Specnazu. W części 3 pomagają mu w tym bojowi...
Odgadujemy tytuły filmów na podstawie enigmatycznych opisów. Filmy mają powyżej 100 tys. ocen.
1. Profesjonalista nie odstępuje na krok niezwykłego pacjenta.
2. Zagrożony muzyk ma nadmetraż do wyłącznej dyspozycji.
3. Życie milionera jest w rękach fałszywych przyjaciół.
4. Nastolatek wyrywa czterdziestkę, ale...
Wiem, że juz prosilam o kino, które wstrzasa, ale odczuwam pewien niedosyt, jakbyście nie powiedzieli mi wszystkiego. Film może być bardzo dołujący-mi to paradoksalnie pomaga. Takim filmem było dla mnie było np "Biutiful",ale również "Niemiłość" i(Lewiatana i powrot tego rezysera też oczywiście nam.) "Słoń"...
Cześć, szukam pewnwego filmu, to dosyc skomplikowane będzie, ponieważ nie pamietam zawiele a jedynie jakies mało charakterystyczne fragmenty, ale może się uda. A więc tak, film chyba ogladałem na netflix jakiś czas temu, był to horror, pamiętam, że było to jakies małe osiedle, jednej babie umarł syn, syn sasaidow to...
więcejNetflix serwuje prastare filmy włoskie i szwedzkie, zamiast bliższych nam francuskich, angielskich, czeskich i radzieckich. Jak to wytłumaczyć? Kwestia ceny czy bezmyślne, mechaniczne posunięcie?
Poszukuję filmu, w którym samotny samuraj zostaje ranny, prawdopodobnie w potyczce z kilkoma przeciwnikami w lesie bambusowym. Przez cały film bohater, niewiele mówi. Pamiętam charakterystyczną scenę, w której siedzi oparty plecami o drzewo i odnajduje go mały chłopiec, który próbuje mu przynieść dłoniach wody, może...
więcej