Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej szukam filmu pamiętam tylko tyle ze film rozgrywa się w bodajże Japonii mieszka tam ojciec z synem lub dziadek z wnukiem mieszkają na jakby wyspie mają dom na wodzie i łódką pływają na brzeg pewnego dnia pojawia się u nich dziewczyna i z nimi mieszka jakiś czas, też pamiętam że chłopak wyjeżdża i zostawia ojca...

W filmie był pewien chłopiec który wierzył w to że Ziemia jest okrągłą a jego nauczyciele i inni dorośli mu nie wierzyli, wymyślił piłkę nożną, akcja filmu miała miejsce na Pustyni, wydaje mi się że film jest dość stary coś koło lat 70, 80, 90.

Niestety tylko tyle pamiętam.

Szukam filmu, który oglądałem parę lat temu.
Film był o dziewczynie, która dorabiała z początku jako niania. Pewnego dnia ojciec dzieci którymi się opiekowała odwożąc ją do domu wziął ją w jakimś wagonie czy czymś takim. Później założyła chyba jakiś klub dziewczyn na telefon.

Szukam filmu o rosyjskich sybirakach , zesłanych na Syberię jadących pociagiem. film rosyjski

Hej. Poszukuję filmu w czasie wojny, niestety nie wiele pamiętam, jedyne co chodzi mi po głowie to że w pewnym momencie w filmie przedstawiony jest cmentarz rzeczy, jeżeli ktoś rozumie o co mi chodzi, pokazane jest miejsce gdzie są skasowane drogie auta, srebro, złoto, z tego co pamiętam akcja dzieje się w trakcie...

Hej. Szukam filmu lub serialu tego właśnie nie wiem. Oglądałam go kilka lat temu w telewizji i jedyne co pamiętam, że była w nim przedstawiona historia dwóch sióstr, które pewnego dnia poszły do lasu i tam znalazły jaskinię. Z jaskini dobiegał płacz małej dziewczynki więc siostry weszły do środka. Gdy ją zobaczyły...

Chodzi mi o https://www.imdb.com/title/tt2862288/?ref_=ttrel_rel_tt

Najlepsze (niekoniecznie bardzo znane, bo pewnie je widzialam) thrillery i dramaty PSYCHOLOGICZNE. Proszę o rekomendacje.

Dzień dobry! Chciałem zgłosić, że film "Dwóch nieznajomych" na urządzeniach mobilnych wyświetla, że film dostał jedną nominację, zaś w rzeczywistości dostał Oscara. Proszę o korektę ;)

Natasha Alam została deportowania z Miami do Petersburga. Co ta zwykła baba może za politykę Rosji Putina.