Hej, film sprzed paru lat. Pamiętam tylko jedną scenę. To chyba była jakaś sekta, scena miała miejsce w domku na drzewie (?) Jakaś starsza kobieta zaczęła się wyginać w nienaturalnych pozycjach a naokoło niej siedziało parę osób w kółku. Ktoś, coś? :)
Wiadomo, że zarabiaja na pierwszym, próbnym zakupie, więc fanów kryminałów i thrillerów mogę uprzedzić, że tych gatunków nie ma w ofercie.
Hej,
W wyremontowanej kuchni chcę powiesić plakat filmowy, który w jakiś sposób będzie się odnosił do spożywania posiłków. "Śniadanie u Tiffaniego" odpada, "Uczta Babette" ma plakat mało spożywczy. Jakieś pomysły?
Szukam filmu, który widziałem z kilkanaście lat temu na zone Europa, akcja toczy się w trakcie wojny w Jugosławii, chyba w Serbii, sam film wyglądał na lata 90. Pamiętam tylko romans między młodym chłopakiem, a dziewczyną z bardzo krótkimi włosami. Ktoś coś?
WItam, kiedys widzialem na YT film, który bazował na niedalekiej przyszlosci i w tym filmie, USA oraz ZSRR toczyły wojne. Film byl taki dosyc futurystyczny ale mial elementy tez z czasow przeszłych. Pamietam, ze na koncu byla jakas scena, w ktorej byly jakies potwory, jakby ZOMBIE.
Pamieta moze ktos coz za tytul? Cos...
Oglądałem kiedyś film podobny do Koń wodny: Legenda głębin
Z tym że grupka dzieci znalazła dinozaura którego później szybko rósł i pod koniec znalazło go wojsko
Kojarzy ktoś tytuł?
Czyli filmy i seriale nie wymagające absolutnie żadnego myślenia, niskie, głupie, przyziemne, zawierające wątki totalnie nielogiczne, wydumane, sztuczne. Humor polegający na wzajemnym obrzygiwaniu się, bekaniu i wydawaniu innych wszelakich odgłosów fizjologicznych. Wałkowane te same problemy, ubarwione, wynaturzone....
więcej................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ...
więcej