Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto i pod jakim względem weryfikuje dodawanie zarysu filmu ?
Przecież wy odrzucacie wszystko , a potem kopiujecie i wrzucacie jako swoje zarysy
Śmieszni jesteście

Film był o 2 kobietach, takich typowych amerykańskich housewives. Przez cały film próbują się pozbyć ciała, tnąc je elektrycznym nożem. Na koniec kobieta odjeżdża z szeryfem. Jaki to ma tytuł ??

Szukam filmu gdzie był starszy pan z małpką. W jednej ze scen mu tą małpkę otruli. Film na pewno sprzed 2008 bo w 2008 widziałem ten fragment gdy film leciał na tv4.

Ojciec mieszka z corka. Ona jest szykanowana w szkole. Jada na oboz i da plywac, niby sie tomi albo ginie. Ojciec jej szuka. Wiaze jakiemus chlopakowi nogi i rece i wypływa z nim na jezioro. Topi go. Pozniej ta corka sie znajduje. Ktos cos?

Szukam filmu o twórcy James Dyson
Nie pamiętam czy nie był to może reportaż discovery czy film fabularny
Pamiętam scenkę gdzie patrzył na pobliski tartak jak są odfiltrowane trociny , wrócił do domu i sklecił 1 odkurzacz bezworkowy , a potem próbował go sprzedać i za ostatnie pieniądze wyjechał do Japonii

znacie jakieś stare filmy o kosmitach z mackami

Hej witam
Pos,ukuje filmu, z tego co kojaze dziewczyna byla robotem czy androidem nie pamietam czy na poczatku o tym wiedziala. Trafila do jakiegos faceta ktory dal jej jakies syntety zne cialo swojej corki do tego umiala walczyc i z tego co kojaze byly tam dwa swiaty gdzie droga na ten drugi w chmurach prowadzila po...

więcej

Jakie znacie filmy, które nadają się do interpretacji?

Cześć!
Od kilku lat chodzi mi w głowie pewien serial który oglądałam kilka lat temu (co najmniej 5 jak nie więcej). Generalnie był to anglojęzyczny serial opowiadający o domu a w zasadzie rodzinie/rodzinach które tam zamieszkiwały. Dom na odludziu niedaleko jakiegoś miasteczka, gdzie bohaterowie czasami spędzali czas....

więcej

W myśl dwóch poprzednich tematów:
- https://www.filmweb.pl/forum/filmy/Filmowe+zagadki+-+jeste%C5%9B+kinomaniakiem,3 282547
- https://www.filmweb.pl/forum/filmy/zagadki+2,3282725

i ja dorzucam swoje zagadki:

1. Uchodźcy siedzą w melinie, słuchają pianisty i marudzą o swoim losie.
2. Ofiara łuszczycy twarzy bije...

więcej