Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ok, to był błąd mieć Cię w znajomych.
Zgłaszasz, zgłaszasz a nic z tego nie wynika..
Dlatego pasożycie nie będziesz mi tu screenów robił.
Ja bany miałem i wiem za co. Ty udajesz faceta (lub kobietę), nadajesz do moderacji (która i tak w czasie covida ma Cię w dupie) i i Ty jesteś spoko co? No nie :)

Jakis czas temu oglądałem film z gatunku S-F, to było o tym iż marsjanie obserwowali ziemię i chcieli ją zaatakować, film był z lat 60 lub 70.
Ktoś coś wie

hej,

Chyba z godzinę szukam filmu, chyba z denzel washingtonem, ale pewności nie mam. Przeprowadza się do miasteczka, gdzie w barze podpuszczony przez dziewczynę jej koledzy wychodzą z nim na zewnątrz. Grupa młodzików tam rządzi, pracują w jedynym w miasteczku sklepie motoryzacyjnym, ona tam coś robiła przy...

Dzień dobry,
Szukam konkretnego filmu od pewnego czasu i nie mogę znaleźć. Fabuła opiera się na tym, że w pewnym miejscu/miejscowości mieszka kobieta ze swoim nastoletnim synem. Do tej rodziny dołącza starszy syn który wrócił z poprawczaka lub więzienia. Starszy brat ma zły wpływ na młodszego. Pamiętam jedną konkretną...

więcej

Policjantka zima zabójstwa szukam filmu wlsnie o kobiecie która zajmuje się zabójstwami gdzieś na odludziu policjantka oczywiście proszę o pomoc

Poproszę o polecenie jakiś interesujących filmów historycznych. Najlepiej opisujących mało znane wydarzenia i nakręconych przez kraje których filmografie są mniej znane. Wiadomo bowiem że są kraje których historia w filmie była przedstawiana masę razy. Do takich krajów należy np Anglia.

Chciałbym obejrzeć jakiś horror powstały po 2000 roku, bez udziału rozwydrzonej młodzieży i bez masakry exploitation a'la seria "Piła".

coś? ktoś?

Jak w tytule- coś w stylu"Pianistki",albo "Czarnego łabędzia" - relacje z dorosłym dzieckiem są wyjątkowo niezdrowe i patologiczne.

Film oglądałem z 10 lat temu na DVD. Grupka młodych ludzi urządziła zabawę nad jakimś jeziorem(albo to było pole namiotowe). Ogólnie motyw był taki, że gość nakrył swoją dziewczynę na zdradzie, zabił jej kochanka i uciekł. Dodam, że policja go nie znalazła. Kilka lat później znowu była tam impreza i facet zaczal...