Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Szukam filmu o bułgarskim chłopcu, który uciekł z komunistycznego obozu, by dotrzeć do swojej mamy mieszkającej w Szwajcarii. Wsiadł on w greckim porcie na włoski statek, a potem podróżując na północ Półwyspu Apenińskiego dociera w końcu do swej mamy. Osiąga to dzięki swemu talentowi do języków obcych i...

Kilka lat temu w Tvp leciał film o facecie, który szukał pracy był chyba matematykiem albo księgowym, który póżniej poznał innego faceta który zajmował się ciemnymi interesami. Pamiętam jeszcze jak siedział na łóżku z chyba żoną i wymyślił zagatkę matematyczną na papierze a jego żona nie chciała uwierzyć że to on ją...

więcej

Utkwił mi w pamięci film a raczej serial. Był emitowany jako serial. Fabuła: babcia wychowuje wnuka, bardzo ciężko pracuje w fabryce. Wnuk ma konia lub uczęszcza na lekcje jazdy konnej. Babcia umiera. Wnuk za wszelką cenę chce kupić babci jak najlepszą trumnę, taką z wyższej półki. Jest gotowy poświęcić swoje marzenia...

więcej

Szukam filmu niewiele pamiętam..
Opowiadał o mężczyźnie w sumie młodym chłopaku który chyba leczył ludzi ale nie był lekarzem był bardziej takim.. i tu właśnie brakuje mi słowa to był też tytuł filmu. Jakieś jedno słowo na M.. on nie operował tylko leczył za pomocą jakiś ziół czy coś. Dużo podróżował pamiętam jakieś...

więcej

Szukam polskiego filmu w którym mężczyzna wychowuje koleżankę jak swojego kota na końcu filmu gdy dostrzega w niej kobietę i próbuje z aktu seksualnego ta przegryza mu gardło i umiera

NO bo np jeżeli chodzi o taki Polsat to zawsze wiadomo ze w wielkanoc leecą sami swoi a na boze narodzenie leci bethowen czy tam odwrotnie jezeli chodzi o tvn jest podobnie z tym ze co jakiś czas wchodzą nowe filmy typu ostatni ZIELONA MILA na jedyncee też nie jest za ciekawie ale czasAMI MOZNA NNATRAFOIĆ NA DOBRY...

Ja nie lubię trollingowych zwiastunów, jak w przypadku nowej odsłony serii "Krzyk".

Witam. Kiedyś dawno obejrzałem w telewizji film i potrzebny mi jego tytuł. Fabuła podczas II wojny światowej, jej końcu opowiada o oddziale polskich wojskowych, powstańców którzy w więzieniu gestapo znaleźli cele z napisem "siedzę tu przez" i dowódca szuka kim był ten konfident. Film stary, czarno biały.

użytkownik usunięty

Szukam horroru, raczej USA, niski budżet, niezależny, rok prod. plus minus 2015 (ale niewykluczone, że trochę wcześniejszy). Z fabuły pamiętam tylko słowa kluczowe: dwie kobiety, zła i dobra (albo jedna kobieta, która przechodzi przeobrażenie), duże miasto, finałowa scena na dachu. Żadnych elementów nadprzyrodzonych,...

więcej

Kilka lat temu w Tvp leciał film o facecie, który szukał pracy był chyba matematykiem albo księgowym, który póżniej poznał innego faceta który zajmował się ciemnymi interesami. Pamiętam jeszcze jak siedział na łóżku z chyba żoną i wymyślił zagatkę matematyczną na papierze a jego żona nie chciała uwierzyć że to on ją...

więcej