Parę lat temu oglądałem film o trójce nastolatków w amerykanskiej szkole. Jeden z nich póżniej zaczą handlować narkotykami przez internet z użyciem blockchain. Wiem jeszcze, że jeździli rowerami, byli afroamerykanami, a tytuł był po angielski i leciał w Tvp
Filmy o pedofilach/ molestowaniu seksualnym dzieci pilnie poszukiwane. Oglądalam film "złe wychowanie", "mysterious skin"," pożegnanie z niewinnością","sztuka płakania", "Charlie"i te filmy polecam każdemu , kto jeszcze się z nimi nie zapoznał. Oglądałam też film o pedofilu z Kevinem Baconem (znakomita rola i "cisza"....
więcejHej. Poszukuję filmu. Leciał w tv ok 20 lat temu. Z fabuły pamiętam, że akcja działa się na Kubie. Dużo ludzi próbowało sie przedostać łodziami z Kuby do USA. Pewna rodzina również ale doszło do wypadku. Uratował się na pontonie jedynie mały chłopiec któremu pomogły ??delfiny?? Ktoś kojarzy? Pozdrawiam :)
- film z lat 60/70 o planowanym morderstwie JFK przez CIA. 2/3 filmu snajperzy trenuje pustyni i strzelają do jadącego samochodu w arbuzy zamiast głowy manekinów. Kolejny etap to zamach i ucieczka. Oglądałem to w czarnobiałym telewizorze ale pamiętam że to stary film.
Krótkometrażowy, względnie nowy (być może okolice 2010), oglądany na Vimeo.
Czarna komedia o radosnym psie, który wiódł napotkanych ludzi nad urwisko i ich tam spychał.
Szukam filmu, najprawdopodobniej włoskiego, z roku plus minus 2015: bohaterką jest samotna nastolatka, która zaczyna mieć obniżony nastrój, chyba popada w anoreksję, włóczy się po mieście, chodzi na terapię, nie wiadomo, co jej jest, aż w końcu okazuje się, że była molestowana przez ojca. Film na pewno ma ocenę ponad...
więcej
Szukam tytułów 2 filmów
1. Dość stary, oglądałem około 15 lat temu. Chyba amerykańska produkcja. Grali w nim normalni aktorzy. Chodziło w nim o to, że były jakieś młode czarownice i pod koniec filmu jakoś wypowiedziały takie rymowane zaklęcie. Jedyna scena jaka utkwiła mi w głowie
2. Film akcji. Scena jaka utkwiła...
Oglądalam "wit" , "w stronę morza" ,"Bez pożegnania"(bardzo polecam oba) oprócz tego "Moje życie beze mnie". Czy ktoś moglby mnie naprowadzić na jakiś dobry tytuł
Szukam filmu o chłopaku który nagrywał otaczający go świat praktycznie cały czas, jego ojciec jak się nie mylę weteran Wietnamu lub w jakiś sposób związany z wojną. Matka chora na depresję lub niezrównoważona psychicznie. Przeprowadzają się do nowego miejsca zamieszkania, gdzie chłopak zakochuje się w dziewczynie z...