nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu.
jest dość stary, chodziło o to, że w jakimś miasteczku urodziło się ileś blondwłosych dzieci, które wszędzie chodziły parami, ale jeden chłopiec pary nie miał... nie pamiętam nic więcej, tylko jak tak szli przez wioskę i ludzie się ich bali...
Francuska komedia o 2 chłopakach ze wsi trafiających do miasta. Jeden jak się naćpał, zobaczył laleczkę Chucky. 2000 któryś rok. Tylko tyle pamiętam.
w Sumie o wiedźmie która była człowiekiem ale żyła trochę dłużej na początku byla ona mieszana w charakterze niby była zła ale miala coś w sobie z dobra nie chciała tego okazać ponieważ była smutna . Później było coś takiego że zjawił się łowca który polował na takie różne istoty oni sie chyba w sobie zakochali a...
więcejOglądałam jakiś czas temu film, nie pamiętam tytułu i nie oglądałam do końca. Pamiętam tyle, że gwiazdor uczący się w szkole średniej (bogacz) podarował zwykłej dziewczynie czerwone porsche kabrio. Poprzedniego wieczoru spytał się jej jaki lubi kolor a następnego dnia zobaczyła na swoim podjeździe te auto z...
Pamiętam tylko, że taka całkiem normalna dziewczyna wprowadza sie jako lokatorka do modelek. Mają okno z widokiem na mieszkanie przystojnego faceta i (chyba) myślą ze on zamordował jakąś panienke. Nie wiem niestety nic więcej.. kojarzycie taki film? To byla chyba komedia.
Każdemu zdarzy się trafić na film który uważa za genialny, będący wiele niedoceniony przez użytkowników portalu filmweb. Mi zdarza się to najczęściej z filmami podkategori komedia. Podrzucicie po jednym tytule który pasuje do powyższego opisu?
Jaka jest wasza ulubiona muzyka filmowa. Ilość propozycji bez ograniczeń.
Moje propozycje to:
1 Nagi Instynkt
2 Psy 2: Ostatnia Krew
3 First Blood
4 Fargo
Zna ktoś jakieś filmy których akcja związana jest z szpitalem psychiatrycznym i chorobą psychiczną?
Widziałem parę ale chętnie zobacz wszystkie jakie istnieją które są dobre lub przeciętne.
Napisze te które już widziałem:
- The Jacket(2005)
- A Dangerous Method(2011)
- Przerwana lekcja muzyki(1999)
-...
byłem wtedy dzieciakiem i pamiętam tylko kilka scen
A. główny bohater jest w obcym mieście, azja, albo europa wschodnia
B. jest to jakiś test i mieszkańcy - napastnicy chcą go zabić
C. Jeden z napastników świadomie obcina sobię rękę sierpem ...
D. scena walki kiedy atakuje go wielu przeciwników naraz, facet...