Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem wiele horrorów ale najbardziej to nie wiem który mi się podobał a wam ? :D

Chodzi mi też o zmianę ról, kiedy dorosły zachowuję się jak dziecko i odwrotnie. I w ogóle wszystkie filmy w tym kontekście.
Za przykład uważam film "Władca much"
Z góry dziękuję za pomoc!!

szukam filmu o aligatorach, wiem, że aligatory atakowały ludzi i w trakcie filmu ludzie sami zaczęli się zmieniać w aligatory. ojciec ze złotym zębem zamienił się w aligatora ze złotym zębem, a na końcu dziewczyna siedzi ze swoim dzieckiem a obok niej jej chłopak zamieniony w krokodyla. ktoś kojarzy?

użytkownik usunięty

lata 90, ameryka , rodzina 2+1, matka jest przewrażliwiona na punkcie zdrowia swojego syna , swój pokój ma cały w foli i żyje jakby w bańce, ten syn dostał kiedyś erekcji i matka kazała mu mówić jakis kodeks albo spiewac hymn juz nie pamiętam, jak wychodził na dwór to miał jakiś dziwny strój. Proszę o pomoc !!!

pamiętam tylko jedną scene, gość w kombinezonie nurka, w zasadzie takim wyglądajacym jak skafander kosmiczny, zszedł na samo dno rowu mariańskiego...

Witam. Szukam filmu w którym kobieta potrąciła dziecko i uciekła z miejsca zdarzenia. Dziecko ma chyba ok. 8 lat. Ma za niedługo lecieć w TV ale nie pamiętam tytułu. Bardzo prosze o pomoc :)

WPISUJCIE WASZYM ZDANIEM NAJLEPSZY FILM ROKU 2014 TAKI CO WAS NAPRAWDĘ ZASKOCZYŁ BĄDŹ NIE ZAWIÓDŁ.

Potrzebuję jak najwięcej filmów o przyjaźni męsko-damskiej, która nie kończy się romansem. Zna ktoś, coś?

Niestety nie pamiętam za wiele, ale film był o młodym chłopaku, który po popełnieniu jakiegoś przestępstwa miał do wyboru (może miał narzucone) więzienie lub szkołę chyba jakąś wojskowa ale nie jestem pewna. Z nalawszy się w tej szkole pomagał w jakimś miasteczku w trakcie powodzi. Oczywiście zmieniło się też jego...

Film bodajże z lat 50-80, oglądałem za dzieciaka. Problem z tym, ze pamietam tylko jedna scene gdy dwójka/trójka ludzi utknęła w windzie na linie która prowadziła do jakiegoś klasztoru na wysokiej górze. Z góry dzięki