Polecicie jakiś dobry ( raczej nie zaliczający się do tych popularnych,bo pewnie wdziałam :3 ) horror na wieczór?
Poszukuję filmu, który widziałam około 5 lat temu w telewizji, z tego też powodu pamiętam tylko pojedyncze sceny. Był to horror/thriller. Scena, która pamiętam pokazuje jak chłopak na około 22 lata śpi u swojej dziewczyny i w nocy wchodzi do pokoju jej młodszego brata i pokazuje mu strony internetowe, które jego...
Poszukuję filmu, który widziałam około 5 lat temu w telewizji, z tego też powodu pamiętam tylko pojedyncze sceny. Był to horror/thriller. Scena, która pamiętam pokazuje jak chłopak na około 22 lata śpi u swojej dziewczyny i w nocy wchodzi do pokoju jej młodszego brata i pokazuje mu strony internetowe, które jego...
Szukam filmu który kiedyś oglądałam,jest o dziewczynie która miała wypadek i przez to miała bliznę na policzku bodajże.Był też były zabójca/ żołnierz nie pamiętam dokładnie któremu zabito żonę i dziecko,i postanawia znaleźć sprawcę który przyczynił się do wypadku dziewczyny.
szukam tytułu filmu armeńskiego lub azerskiego. facet z żoną gdzies jechali przez pustkowia. Facet coś przemycał, samochód się chyba popsuł. Facet znalazł jakiś dom a w nim spotkał diabła z jakąś laską. okazało się, że facet miał jazdę.
oglądałem na hbo lub canal+
Porwano pewnej matce córkę (nastolatka) i ta matka miała wizje gdzie ta córka się znajduje. To co widziała w głowie (te wizje) rysowała. Wiem, że porwał ją jakiś młody chłopak po imprezie i trzymał w jakiejś piwnicy albo czymś podobnym. W każdym razie w pomieszczeniu pod ziemią na jakimś wysypisku śmieci albo coś...
Poszukuje francuskiej komedii sensacyjnej z lat 2005-2010 opartej na zamianie ról braci bliźniaków (o ile tego nie zmyśliłam :))
Dużo na temat tego filmu nie wiem. Wiem że to był chiński film . W tylule podobno było coś z telefonem. Jedna scena była taka że koleś szedł na masaż i babka 0owbijała mu coś w ciało i otem coś tam się stało że zaczął krwawić i umarł . Co chwilę się zabijali z tego co pamiętam. I też było że jakieś kulki połykali :D...
więcej