film byl o chłopaku, w ktorego rodzinie w linii męskiej z pokolenia na pokolenie przekazywane byly jakies moce. głowny bohater ma moc odbierania życia jak zaczyna sie denerwowac. Pozniej postanowil zamieszkac na odludziu, w jego chatce w lesie pojawia sie dziewczyna, ktora chora jest (chyba na raka (?) oczywiscie...
hej, jakieś 2-3 lata temu leciał w TV film o wampirach, kiepskie efekty specjalne, ale fabuła całkiem niezła - nie mogę namierzyć tego filmu za chińskiego boga - pomóżcie proszę:
policjant, który lubi zaglądnąć do kieliszka właśnie rozwodzi się z żoną, autorką książek o wampirach. Pewnego dnia policjant jest świadkiem...
Witam :)
Szukam filmu, który nie tak dawno oglądałem go w telewizji.
Różne osoby jadą samochodem. Zaczyna bardzo padać deszcz i robi się wielka ulewa. Ludzie są zmuszeni do zatrzymania się i spędzenia nocy w motelu. Potem zaczynają ginąć, a przy zwłokach zawsze znajdują się klucze do pokoju w jakim mieszkali.
W...
Hej, od dłuższego czasu szukam jakiegoś filmu o miłości przy którym można popłakać :) Od razu zaznaczę, że nie chcę żadnej komedii/komedii romantycznej... a pamiętnik widziałam.
Interesuje mnie coś jak Titanic, Moulin Rouge... Generalnie, tragiczne zakończenie chociaż niekoniecznie :) Liczę na Was!
I przy okazji -...
Kilka lat temu oglądałem film o indianach którzy stracili wiarę w siebie a ich przodkowie po każdej stoczonej wojnie wydłubywali oczy pokonanych i wódz ukrył te oczy w jaskini pod oceanem. Oczy zamieniły się w perły a indianie wierzyli ze ciąży na nich klątwa i żeby ja zdjąć trzeba te perły wrzucić do oceanu. Wejście...
więcejOglądałem ten film dość dawno i niewiele z niego pamiętam. Na pewno była grupa przyjaciół. Rodzice głównej bohaterki nie pozwalają jej wyjść z domu, więc ucieka. Akcja toczy się w jakimś starym domu (?). Nie wiem, jak to określić. Coś jak 'pałac strachu' w wesołych miasteczkach. Na pewno były 3 dziewczyny. Jedna...
Witam.
Szukam filmów takiego typu jak podane w opisie.
Nie koniecznie musi być o miłości, raczej o nastolatkach. Trochę ich widziałem .
Informuje, że "komedie" typu american pie mnie nie interesują.
Filmy typu "jestem numerem cztery" jak najbardziej też pasują. Jak wspomniałem, przede wszystkim ma być o...
Leciał napewno na RTL 7 pod koniec działalnosci tejże stacji czyli bodajże był to 2002 rok. Pamiętam z niego jedynie tyle, że opowiadał o seryjnym mordercy w dłuższych włosach (na 90%), pamiętam że był poszukiwany przez policję, zjawiał się raz na jakiś czas dokonując mordu. Pamiętam, że zabił sklepikarza nożem, który...
więcej
Szukam filmu, w którym starszy mężczyzna zostaje wysłany do domu starców przez swoje dzieci, lecz po jakimś czasie ucieka z niego i udaje się do swojego domu. Jednak na miejscu okazuje się, że dom został sprzedany patologicznej rodzinie, a on zamieszkuje w garażu/składziku w pobliżu domu.
Będę wdzięczny za pomoc.