Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film gdzie glowny bohater jest zonaty, bogaty i dzietny. przed lub po morderstwie pije szklanke mleka. blagam dajcie tytul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam poszukuję filmu który widziałem jakieś 10 lat temu w TV, zapamiętałem jedną scenę
że chyba policjanci mieli swoją agentkę, która musiała wziąć udział w konkursie, w którym gość polewał panienki z pistoletu na wodę ( one też w sumie się polewały ) po cyckach, a miały ubrane białe koszulki. A ta agentka miała...

fgsdfsd

Witam poszukuję filmu który widziałem jakieś 10 lat temu w TV, zapamiętałem jedną scenę
że chyba policjanci mieli swoją agentkę, która musiała wziąć udział w konkursie, w którym gość polewał panienki z pistoletu na wodę ( one też w sumie się polewały ) po cyckach, a miały ubrane białe koszulki. A ta agentka miała...

Czesc szukam filmu w ktorym glowny bohater jest bogatym, żonatym i dzietny. Prowadzi jeszcze drugie życie w którym jest seryjnym mordercom zabijajacym dla przyjemnosci, zawsze w nocy. Jak dobrze mamietam to pije szklane mleka przed, lub po morderstwie. Blagam was dajcie mi tytul !

Siemanko, od dawna męczy mnie jeden horror, którego tytułu nie potrafię sobie przypomnieć.

Akcja rozgrywa się głównie w górach. Facet wraca z Wietnamu, Iraku czy innego kraju w stanie wojny (żołnierz). W knajpce w górach jest świadkiem, jak grupka miejscowych gburów pijusów zaczepia piękną nieznajomą. Ratuje ją z...

więcej

Orientuje się ktośmoże jak obejrzeć ten fil w polskiej wersji językowej? Z góry dziękuję.

W jednej z pierwszych scen filmu jakiś elegancik poznaje laseczke i lądują w motelu, jednak do niczego nie dochodzi bo napada ich jakiś gość gwałci tą laske na oczach tego eleganta i kradnie mu kase.
Potem ta laska niby jest w ciąży i próbuje wyłudzić pieniądze na usunięci, a ten gościu jakoś powoli dochodzi do tego...

więcej

1) Film kręcony po 2000r. Student który nie zaliczył roku w ramach poprawki jedzie na letni obóz aktorów.

2) Film z lat 80 i i utrzymany tez w tym czasie. Mało pamiętam tylko tyle że głównym aktorem był któryś z Baldwinów bądź ktoś podobny, a w tle pojawiała się muzyka Madonny a głównym wątkiem były rozterki...

Jak się nazywa francuska komedia w której bizneswoman zatrudnia faceta jako gosposię?
Najpierw nim pomiata a później się w nim zakochuje.