1) Film kręcony po 2000r. Student który nie zaliczył roku w ramach poprawki jedzie na letni obóz aktorów.
2) Film z lat 80 i i utrzymany tez w tym czasie. Mało pamiętam tylko tyle że głównym aktorem był któryś z Baldwinów bądź ktoś podobny, a w tle pojawiała się muzyka Madonny a głównym wątkiem były rozterki...
Jak się nazywa francuska komedia w której bizneswoman zatrudnia faceta jako gosposię?
Najpierw nim pomiata a później się w nim zakochuje.
Witam. Ostatnio jestem na etapie przypominania sobie polskich przedwojennych filmów fabularnych. Filmów, które są trochę już zapomniane, a również trudne do zdobycia/obejrzenia. Wiem, że jest cykl w KIno Polska i że od czasu do czasu trafiają się jakieś informacje w prasie, telewizji czy internecie na ich temat (czy...
więcejPoszukuję komedii z gatunku :"dysfunkcyjna rodzinka". Film amerykański (kanadyjski lub australijski) z lat 2005-2010. Główną bohaterką jest ekscentryczna stara panna i dziewica, w wieku ok. 35 lat. Mieszka z matką i jej partnerem. W końcu nawiązuje romans z kolegą z dzieciństwa czy przypadkowo poznanym fajnym facetem....
więcejSzukam filmu, w którym chłopak z dziewczyną bardzo się kochają i jest między nimi IDEALNIE. Do czasu. Po ślubie ona zachodzi w ciążę i mają ze sobą problemy. Mieszkają w pięknym domku itd. Ale ciągle się kłócą. On nagle dostaje jakiegoś ataku agresji i przed domem kopie ją w brzuch ( chyba ją zabija, ale nie jestem...
Widziałem tylko jedną scenę kilka lat temu... Jest noc. Matka jedzie z dwoma małymi córkami jakimś sporym samochodem (chyba terenówką); gadają, śmieją się, śpiewają. Nagle jedna z dziewczynek zasłania dłońmi oczy matki, ta zaczyna krzyczeć i dochodzi do wypadku. Co to?
Ja osobiście uważam ,że Kulesza nominacji nie dostanie (wielka szkoda) , aczkolwiek Ida ma szanse na Oscara .Jakie są wasze opinię :)?
Witam szukam pewnego filmu. Grupa ludzi (może nawet i rodzina przyjeżdża na weekend do domu) Następnego dnia budzą się i w basenie znajdują ciało głowy rodziny. Potem cały film to śledztwo i kilka różnych wersji tego kto mógł go zabić w filmie przedstawiona jest opcja ze każda z osób mogła go zabić a i tak kończy się...
więcej