Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A więc wszystko co wiem na temat tego filmu:
- na 90% rosyjski
- Film opowiada o szpitalu lub sierocincu w którym prawdopodobnie zakonnice lub normalne opiekunki zajmują się dziećmi chyba sierotami
- Jest dziewczyna ok 14-15 lat ktora zakochuje się w męzczyznie, pozniej nakrywa go na romansie z jedną z opiekunek i...

więcej

Witajcie, szukam filmu, czarnej komedii, w ktorym zona wraz z przyjaciolka pociely meza nozem do indyka, bo nie chcial im dac swojego lupu, a nastepnie jedna z nich upozorowala swoja smierc i uciekla z miejscowym policjantem

Witam :)
Kilka lat temu oglądałem film o napadzie na bank w którym główny aktor trafia do sejfu
podczas napadu na bank i tam rozgrywa się większość akcji. Film był raczej kręcony z
'jajem'. Pomoże ktoś z tytułem ?

Witam, szukam azjatyckiego filmu który opowiadał o zabójcy uczonym do zabijania od dziecka, który po pewnym czasie nie chciał zabijać i przekuł ostrze miecza na drugą stronę.

Bella Bellz, Christy Mack czy Bonnie Rotten ? :)

użytkownik usunięty

Szukam filmu o młodej dziewczynie ktora wyjeżdża z wielkiego miasta do malego miasteczka by tam pomagać w szkole... miasteczko w klimacie doktor Queen.... tampozbaje pastora z którym się zaręcza.... zaczynają się przygotowania do ślubu... o względy młodej dziewczyny zabiega również dwa razy starszy od niej lekarz...

Wiytam Was Świątecznie.
Kiedyś oglądałem pewien film o chłopcu, który zostaje wpisany na listę złych dzieci w księdze. Ten chłopiec postanawia wymazać siebię i wpisać kolegę na listę, potem przyszły elfy po złe dzieci z listy i zabrały je na statek. Dzieci wisiały w workach lecz za dnia musiały pracować.
Z góry...

Niedawno, może tydzień dwa temu, był film na platformie NC+ w funkcji VOD w dziale Canal+VOD, opowiadał on historię braci z których jeden wrócił z wojny i zaczął brać udział w nielegalnych walkach. Jeden z organizatorów go porwał, brat zaczął go szukać, przez co zaczął brać udział w tych nielegalnych walkach. Może...

Niedawno, może tydzień dwa temu, był film na platformie NC+ w funkcji VOD w dziale Canal+VOD, opowiadał on historię braci z których jeden wrócił z wojny i zaczął brać udział w nielegalnych walkach. Jeden z organizatorów go porwał, brat zaczął go szukać, przez co zaczął brać udział w tych nielegalnych walkach. Może...

Witam,

Szukam filmu w którym psychopata porywa dziewczynę w wieku dziecięcym, zamyka w piwnicy na około 10 lat. Tam ją przetrzymuje, gwałci, bije i tak dalej. Akcja głównie dzieje się w podpiwniczu domu psychopaty. Tytuł brzmi mniej więcej 3306 czy 3908 , nie pamiętam... numeru czyli tytułu:) Proszę o pomoc