Kiedyś słyszałem o filmie, który opowiadał o siostrach, które odziedziczyły w spadku po ojcu ośrodek naturystyczny o którym nie widziały.
Nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał, może ktoś z Was kojarzy?
Chyba to było coś z lat 2005-2010, choć też nie jestem pewny.
Jakby ktoś podał mi tytuł to byłbym...
W związku że sylwestra spędzam w domu , z powodu zapalenia płuc chciałabym obejrzeć kilka fajnych filmów najlepiej kryminał , thriller , lub horror. taki który wciągnie w fabułę. dziękuję za propozycje które podacie .Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra
Witam,
czy znacie ktoś filmy o dojrzałych małżeństwach, ewentualnie starszych osobach. Taki, które będą warte obejrzenia. "Pamiętnik", "Daleko od niej", "Kwartet", "Jeszcze nie wieczór" i "Pora umierać" - już znam ;)
Pozdrawiam,
Oliwia
Witam. w filmie chodzi o to, że jedzie jakaś paczka znajomych chyba na wyścigi i w trasie postanowili sprawdzić swoje auto sportowe (subaru) i w pewnym momencie tym zajechał drogę tirowi i ten się wkurzył i zaczął ich łapać i mordować. Nie pamiętam tak dobrze tego :)
Temat jakich pewnie na tym forum mnóstwo. Otóż chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu filmu. Z tego co pamiętam (a oglądałem go dość dawno temu) film jest o człowieku, który był aniołem. Pamiętam też cytat, pojawił się gdzieś na końcu filmu i było to coś takiego: "Jak mogliście zabić anioła" (nie do końca pamiętam, ale...
więcejWitam. Szukam filmu, którego akcja działa się chyba na terenie dawnej Jugosławii (ale nie jestem pewien). Głównym bohaterem był facet, któremu porwano ojca i zażądano okupu. Gdy miał już pieniądze (które były w sportowej torbie) przypadkowo znalazł się w autokarze z wycieczką dzieci i został uznany za opiekuna. Kiedy...
więcej
Heja
Kilka lat temu oglądaliśmy z żoną film (niemieckojęzyczny), którego fabuła w większości rozgrywała się w piwnicy domu. Rodzina z dziećmi została w tej piwnicy uwięziona przez jakiś przypadek i spędzili tam kilka dni. Rodzina z dorastającymi dziećmi więc relacje jakie między nimi się rozwinęły w ograniczonym...
Witam,poszukuję filmu "Go" z 1999 roku.Gdzie mogę ten film obejrzeć w polskiej wersji lub z polskimi napisami?Ewentualnie gdzie mogę zakupić?
Witam, mam prośbe bo nie moge sobie przypomnieć tytułu jaki to film... Jest to horror o opętanym domu (to nie jest Obecnosc ale podobne) - Na poczatku jest scena prolog jak starszy brat zabija mlodsza siostrzyczke i mowi cos w stylu "Przepraszam, kocham cie". Potem Matka z bodajże dwójką dzieci i swoim nareczonym (jej...
więcejMoi mili... zwracam się do Was z prośbą o pomoc w odszukaniu animacji, którą oglądałam wielokrotnie jako dziecko (na staaarym VHS-ie). Bajka opowiadała oczywiście o królowej śniegu, była to stara animacja, i wiem na pewno, że nie chodzi o tę radziecką z 1957 roku. O ile dobrze pamiętam w animacji tej właściwie nie było...
więcej