Parę lat temu obejrzałem obyczajwkę, chyba brytyjską, której tytułu ni emoge sobie przypomnieć. Główna bohaterka poznaje artystę- Rosjanina, który późxniej zostaje zamordowany w metrze - dość mocna scena. Jakiś koleś w kapturze bez wyraźnego powodu uderza go nożem w brzuch i ucieka. Następnie w czasie przyjęcia...
Ludziska poszukuje filmu który oglądałam po 2000r. więc liczę ze jest z 1997-2004r. Horror? Thriller? kojarzy mi się z pewną okładką ALE możliwe ze źle łącze fakty! Poza tym filmu szukam już od uuuuu dawna...bez efektu. Okładka w kolorach pomarańczu jakby w czarne "cętki" łaty... zdeformowana bądź poparzona twarz, może...
więcejmam problem :/ chce dokonczyc film a nie pamietam tytulu ;/ cos mi swita ze to "szpital" ale wyskakuje mi tylko serial ;/ a wiec jest to film o pewnej parze ktora jedzie na swieta do rodziny , zatrzymuja sie w jakims motelu i jej facet w nocy jedzie do sklepu a jak wraca to jej juz nie ma . pozniej akcja rozgrywa sie w...
więcej
Ostatnio wybieraliście najlepszy film Stanleya Kubricka - był remis "Odysei kosmicznej" i "Lśnienia" - tak więc dogrywka. Który film jest Waszym zdaniem lepszy? Glosujcie! A dziś wybieramy najlepszy film Romana Polańskiego:
1. Pianista
2. Nóż w wodzie
3. Lokator
4. Wstręt
5. Dziecko Rosemary
6. Gorzkie gody
7....
W początkach swojej działalności tvn, a później też i tvn7 wyświetlał raz w tygodniu bodajże w czwartki cykl filmów opartych na faktach. Może ktoś pamięta jakieś tytuły filmów z tego cyklu?
Szukam filmu gdzie chlopak musi skoczyc z budynku bo sie zakochal w dziewczynie a jej maz sie o tum dowiedzial i powiedzial ze musi skoczy bo inaczej ja zabije czekam nabodpowiedzi
Święta co raz bliżej. Proponuję w tym temacie podawać filmy które warto obejrzeć przed świętami i w święta.
Jeszcze jedną pytanie znacie jakieś horrory których akcja rozgrywa się podczas świąt ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10841542_79391 4227347075_1673825354_n.jpg?oh=d82a53525bc4a71944de765bdb3560ac&oe=548F7C53&__gd a__=1418711235_63a5b321626d48dcd9baac33a048f6c2 znalazlem taki obrazek w internetach, moze ktos wie z jakiego filmu to urywek?
Może wie ktoś z was, jak to możliwe że zniknęły wszystkie moje oceny filmów i seriali. Mam jeden profil na filmweb'ie. Nawet nie wiem kiedy się wylogowałam. Po ponownej próbie zalogowania nie mogłam wpisać hasła, więc je zmieniłam. Później zauważyłam, że wszystkie moje oceny zniknęły, a było ich ponad 300. :( Sorry, że...
więcej