Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam filmu .... mianowicie film zaczyna się jak facet pisze z mloda kobieta na czacie , umawiają się na spotkanie u niego w domu. Wszystko wskazuje na to że gość umówił się z laska by ja zamknac i znecac sie nad nia u siebie w domu ale w pewnym momencie okazuje się że to ta laska przywiazala go do krzesła i go...

więcej

...w którym facet ucieka samochodem bodajże przed policji czy coś takiego, potem wysiada i staje na chodniku wśród innych ludzi, jeden daje mu czapkę a inni ludzie go zasłaniają a tamci obok przemykają i go nie widzą. Kiedyś reklamowali ten film w tv tylko nie wiem czy jako premiera kinowa czy jako superhit, możliwe ze...

więcej

Czołem.
Widziałem kiedyś taki film, jedyne co pamiętam, to to że mieli Volvo (jestem pasjonatem tej marki i dlatego zapamiętałem), i wszyscy byli bardzo mocno owinieci szmatkami etc, w ciągu dnia ledwo co mogli wyjść z budynków/auta, bo słońce tak mocno ich paliło.
Pamiętam jeszcze, że volvo chyba się zepsuło, czy...

więcej

...w którym facet ucieka samochodem bodajże przed policji czy coś takiego, potem wysiada i staje na chodniku wśród innych ludzi, jeden daje mu czapkę a inni ludzie go zasłaniają a tamci obok przemykają i go nie widzą. Kiedyś reklamowali ten film w tv tylko nie wiem czy jako premiera kinowa czy jako superhit, możliwe ze...

więcej

Witam, szukam tytułu filmu. Produkcja w latach bodajże 2002-2012. Historia małżeństwa i ich dwojga synów, którzy są nawiedzani przez "obcych". Później okazuje się, że chcą uprowadzić jedno z dzieci. Rodzice stają w obronie pociech.

Z góry mówię, że opis filmu znam z opowiadań kolegów.Polecali mi ale nie pamiętali tytułu.

W filmie jakieś chłopaki znaleźli dziewczynę w domu chyba była przez coś ugryziona,ledwo żywa, chyba trochę opętana bo rzucała się na nich chciała ich ugryźć, gwałcili ją nawet któryś chłopak brał opłatę od kolegów za seks z...

więcej

Siema,
Zapraszam do polubienia strony na facebook'u i śledzenia informacji na temat naszego fabularnego debiutu, sfinansowanego przez ludzi internetu na portalu PolakPotrafi.

Zobacz teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=TZYKavmOnFA

"Artistas" to czarna komedia o młodym pracowniku korporacji, który w pewne...

więcej

Witam,
Czy ktoś może zna jakieś filmy, w których dochodzi do molestowania seksualnego w miejscu pracy? Mogą to być zarówno komedie (w których na przykład rozmowy z podtekstem są jako element komediowy bardziej), ale też i dramaty. Chodzi nawet o filmy, gdzie dochodzi do jednorazowej takiej sytuacji.
Za wszelką pomoc...

więcej

bylo 3-4 nastolatków jeden z nich byl gruby i mial cos z glowa chyba i wysmiewali sie z niego zdaje i sie i pewnego razu wzieli lodke o poplyneli rzeczka sobie i temu grubemu zaczelo cos odbijac i zaczal trzasc ta ludka. poczatek zaczal sie tak ze w sloneczny dzien chlopak rzucal pilke do kosza na boisku...

Nie wiem czy dobrze pamiętam, czy czegoś nie poplątałam, bo oglądałam go chyba z 15, albo i więcej lat temu na TVP. Ogólnie tematyka wojenna, losy, a raczej dramaty młodej dziewczyny, blondynki. Chyba na początku została sierotą, zgwałcili ją żołnierze, później tułała się po różnych miejscach, aż trafiła do domu...