Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film był o dwóch braciach. Młodszy był nieco upośledzony i bardzo chciał należeć do takiej imprezowej ekipki, oni jakoś tam go przyjęli, ale potem zabawili się jego kosztem, chyba zamknęli go w jakiejś szopie, czego on nie przeżył (chyba się zabił). Wtedy pałeczkę przejmuje jego starszy brat, który jest jakimś...

Przykladowo moze byc Faraon. Az trudno uwierzyc, ze jest to polski film

np o nieśmiertelnym co sie zakochał w śmiertelniczce ? np o wampirach , dracula , wilkołak albo inne jakieś ? błagam nie zmierzch bo oglądałam ;p

Cześć,

Kiedyś w necie miałem okazję podejrzeć trailer horroru (data produkcji chyba już po roku 2010 czyli w miarę świeży), kompletnie nie kojarzę tytułu, natomiast w pamięci zapadło mi kilka charakterystycznych scen, gdzie głównych bohaterów dręczyły jakieś dusze / demony uwięzione w ... ścianach domu. Pamiętam, że...

więcej

Witam, prosiłbym Was o podawanie filmów o teoriach spiskowych.

Wczoraj na Pulsie trafiłem na "Kult" z Nicholasem Cagem i ubawiłem się do łez. Znacie jakieś inne filmy tego typu? Nie chodzi mi jednak o kicz z założenia, filmy klasy B. Chodzi mi o filmy z solidnym budżetem i rozpoznawalnymi aktorami które miały straszyć, wzruszać a jedynie wywołują salwy śmiechu.

Szukam filmu emitowanego niedawno w tv4 podwojne zycie nigdzie nie moge go znalezc o tym tytule znajduje wiele innych filmow moze ktos mi pomoze:)

Szukam filmu o epidemi w samolocie i hangarze. Zarażone szczura ugryzły grubasa w samolocie który zaczyna wariować dobijać sie do kominy pilota. Samolot został poinformowany żeby zawrócić i wlecie do hangaru w którym dzieją sie rożne rzeczy. Szczury ugryzły staruszka na wózku Który odgryza rurke jednemu z pracownikow...

więcej

Szukam filmu o którym opowiadał mi kolega, ale nie pamięta tytułu.
Z treści pamięta tyle, że różni ludzie budzili się w tajemniczym hotelu w opuszczonym miasteczku, nie wiedzieli jak tam się znaleźli ani gdzie są. Nie znali nikogo i wszyscy (chyba oprócz portiera) pojawili się tam w taki sam sposób. Niektórzy dostawali...

więcej

Hej szukam filmów dwóch
1. Zaczyna się gdy Pewna kobieta zaszła w ciążę , ale ojcec dziecka sie nie przyznawał, i ta matka oddała do adopcji. a więc Rodzice adopcyjni zadoptowali dziecko, miała ta mała na imię Jessica. I po dwóch latach przypomniała sobie o córce matka biologiczna i ozeniła sie specjalnie z tym...