Film był o dwóch braciach. Młodszy był nieco upośledzony i bardzo chciał należeć do takiej imprezowej ekipki, oni jakoś tam go przyjęli, ale potem zabawili się jego kosztem, chyba zamknęli go w jakiejś szopie, czego on nie przeżył (chyba się zabił). Wtedy pałeczkę przejmuje jego starszy brat, który jest jakimś...
np o nieśmiertelnym co sie zakochał w śmiertelniczce ? np o wampirach , dracula , wilkołak albo inne jakieś ? błagam nie zmierzch bo oglądałam ;p
Cześć,
Kiedyś w necie miałem okazję podejrzeć trailer horroru (data produkcji chyba już po roku 2010 czyli w miarę świeży), kompletnie nie kojarzę tytułu, natomiast w pamięci zapadło mi kilka charakterystycznych scen, gdzie głównych bohaterów dręczyły jakieś dusze / demony uwięzione w ... ścianach domu. Pamiętam, że...
Wczoraj na Pulsie trafiłem na "Kult" z Nicholasem Cagem i ubawiłem się do łez. Znacie jakieś inne filmy tego typu? Nie chodzi mi jednak o kicz z założenia, filmy klasy B. Chodzi mi o filmy z solidnym budżetem i rozpoznawalnymi aktorami które miały straszyć, wzruszać a jedynie wywołują salwy śmiechu.
Szukam filmu emitowanego niedawno w tv4 podwojne zycie nigdzie nie moge go znalezc o tym tytule znajduje wiele innych filmow moze ktos mi pomoze:)
Szukam filmu o epidemi w samolocie i hangarze. Zarażone szczura ugryzły grubasa w samolocie który zaczyna wariować dobijać sie do kominy pilota. Samolot został poinformowany żeby zawrócić i wlecie do hangaru w którym dzieją sie rożne rzeczy. Szczury ugryzły staruszka na wózku Który odgryza rurke jednemu z pracownikow...
więcej
Szukam filmu o którym opowiadał mi kolega, ale nie pamięta tytułu.
Z treści pamięta tyle, że różni ludzie budzili się w tajemniczym hotelu w opuszczonym miasteczku, nie wiedzieli jak tam się znaleźli ani gdzie są. Nie znali nikogo i wszyscy (chyba oprócz portiera) pojawili się tam w taki sam sposób. Niektórzy dostawali...
Hej szukam filmów dwóch
1. Zaczyna się gdy Pewna kobieta zaszła w ciążę , ale ojcec dziecka sie nie przyznawał, i ta matka oddała do adopcji. a więc Rodzice adopcyjni zadoptowali dziecko, miała ta mała na imię Jessica. I po dwóch latach przypomniała sobie o córce matka biologiczna i ozeniła sie specjalnie z tym...