Oprócz tych, bo je już widziałam:
Kevin sam w domu
Kevin sam w Nowym Jorku
W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju
Przetrwać święta
Święta Last Minute
Wesołych Świąt
Zawód Święty Mikołaj
Listy do M.
To właśnie miłość
Bimbo, termin pochodzący najprawdopodobniej od zniekształconego włoskiego "bambino" (dziecko) oznacza w krajach anglosaskich interesowną, pustogłowa i atrakcyjna dziewczynę, często niedoszłą modelkę, lub aktorkę. Bimbo to łowczyni mężczyzn zamożnych i ustawionych, zimna lalka, utrzymanka, odpowiednik starletki i...
Z treści filmu zapamiętałem, że płyną po rzece koledzy i jeden niezbyt lubiany przez nich grubas, który ich gnębił czy coś. W pewnym momencie wypychają o za burtę, a potem robią z tego wielką tajemnicę. Z tego co jeszcze pamiętam, to gruby miał hobby kręcenia filmów amatorską kamerką. Produkcja koło 2000 może 2002...
Witam.
Poszukuję japońskiego bądź chińskiego filmu o wyścigach samochodowych z lat 90.
Był emitowany dawno temu na tvp1, tvp2, tv4 lub innej.
Młody kierowca na początku filmu spowodował wypadek samochodowy podczas którego zginęła jego koleżanka. Później akcja przenosi się do małej wsi, w której bohater pobiera...
Witam. Poszukuję filmu o edukacji seksualnej produkcji amerykańskiej. Lata ok 2010, przynajmniej wtedy puszczono mi ten film, film był kilku odcinkowy. W filmie charakterystyczne było, badanie nasienia drużyny sportowej, zakładanie prezerwatywy na ogórka oraz prezenterka sprawdzała u ginekologa rodzaje antykoncepcji....
więcej
Witam, moze jest ktos kto odgadnie tytuły filmow. Ogladalam je baaardzo dawno temu. \
1. Jest to film wojemny. Dom dziecka czy cos w tym rodzaju. Ludzie chca ukryc zydowskie dzieci. Jedyny moment ktory najbardziej mi utkwil w glowie to na koniec filmu pani ktora zajmowala sie dziecmi spotyka dziewczyne bez wlosow...
Witam wszystkich serdecznie chciałbym zaprosić was na nowy powstały kanał na Youtube wszystko o kinder i wiele wiecej zapraszam serdecznie Surprise Funny Eggs
można mnie znaleść na YT nick kanału surprisefunnyeggs
Gdzie obejrzec z napisami pl film pt. "Maurice Richard" ("The Rocket")?
Film, który jest... a tak jakby go nie było, a wydaje mi sie że jest warty uwagi i szerszego zainteresowania.