Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś czas temu w halloween, przed lub po w tv puls leciał film, w którym młody chłopak był świadkiem zabójstwa swoich rodziców. Stało się to wtedy, gdy wracali autem wieczorem do domu, po wygranej syna w walce karate. (Miał wtedy ok 11 lat) Na drodze zatrzymał ich biały, wysoki i bardzo umięśniony mężczyzna. Pierw...

nie pamietam tytulu filmu ale pamietam ze juz go kiedys ogladalam. pamietam tylko urywki wiec na poczatku filmu wymazano facetowi pamiec i grala w tym filmie kobieta blondynka o imieniu Rachel ktora na poczatku miala wlosy dlugie a pozniej krotkie. film byl z lektorem albo z dubbingiem. pamietam tez ze w tytule byl...

Orientuję się ktoś gdzie można obejrzeć/pobrać odcinki Kubusia Puchatka z roku 1977?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Bardzo proszę o pomoc.
Film oglądałam dawno i pamiętam jak przez mgłę. To chyba jakiś romans. I gra tam aktorka podobna urodą do Angeliny Jolie. Aktora nie pamiętam.
Z tego co pamiętam: jakiemuś mężczyźnie w mieście w którym jest przejazdem psuje się samochód i daje do naprawy a ze to małe miasteczko(nie wiem włoskie...

więcej

Znacie jakieś filmy podobne do:labirynt,Polowanie na łowce,Niepokój ,Prawo zemsty,Wyspa tajemnic itp.
Najlepiej Thrillery

Poszukuje tytułu filmu, który opowiada historię o starym domu, który został wystawiony na sprzedaż. zamieszkują w nim nowi właściciele prawdopodobnie wraz z córką. Dom to olbrzymia stara rezydencja, któa kryje wiele tajemnic. Film opowiada jak z głębin domu raz na sto lat wychodzą upiory ( wglądały jak szczury bez...

Witam

Proszę was wszystkich o pomoc w odnalezieniu horroru.
To ulubiony horror mojej mamy która na prawdę chciała by go obejrzeć jeszcze raz.

Horror zaczyna się sceną w której grupa mnichów zaklina diabła/ szatana/demona w rubinie( działo się to w średniowieczu). Przechodzimy następnie do czasów współczesnych w...

więcej

Zna ktoś stare filmy typu ,,Pogromcy duchów'' lub ,,Powrót do przyszłości''? Mniej więcej takiego gatunku i raczej żadnych powyżej 2000r.

NA PEWNO ZNACIE POPULARNY, AMERYKAŃSKI JAKOŚ TAK LATA 80 FABUŁA TO CHYBA O JAKIMŚ LOTNIKU I JAKAŚ BABKA SIE W NIM ZAKOCHAŁA OGÓLNIE NIE WIELE MNIE FILM INTERESUJE ALE WIDZIAŁEM RAZ REKLAME TEGO FILMU NO I TA MUZYKA JAK BĘDE ZNAŁ TYTUŁ TO JĄ ZNAJDĘ TAM TEN PILOT TO TAKI MACHO BYŁ CZARNE OKULARY SKÓRZANA KURTKA I TA...

Poszukuje jakieś dobre filmy w stylu:
Prawo zemsty
Wyspa Tajemnic
Labirynt
Polowanie na łowcę
Niepokój