Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

nieaktualne :f

film oglądałam już bardzo dawno więc mam tylko pewne przebłyski, film wydaję mi się że był latynoamerykański, kobieta znudzona życiem z narzeczonym - dostojnym nudnym i zapracowanym - wdaje się w romans z charyzmatycznym mężczyzną, utkwiła mi w pamięci scena seksu z narzeczonym kiedy to leżała ona bez ruchu jak deska...

więcej

Film byl o matce i jej corce , jesli dobrze pamietam to chyba bil je ojciec . Pierwsza scena filmu polegala na wycieraniu przez matke krwi z podlogi .
pamietam tez ze postanowily wyjechac na farme . Nie uzywalo sie tam technologi , ani nie mozna bylo pic i palic . Za pobyt tam sie nie placilo ... trzeba tam bylo...

Znacie może jakieś polskie filmy, w których występuje dialekt wielkopolski? Nie musi być cały mówiony w tym dialekcie.

Ostatnio zauważyłem, że moją sympatię kradną filmy, w których na pierwszym planie pojawia się grupa dzieci, przyjaciół, w otoczce fantasy, sci-fi, obyczaju czy komedii. Szczególnie, gdy ich spółka ma naprawdę jakieś znaczenie, wpływ na fabułę.
Tak więc zwracam się z prośbą do Was, o polecenie jakiejś ciekawej...

Siemanko czy poda Mi ktoś top 5 NAJSTRASZNIEJSZYCH horrorów? :D będę bardzo wdzięczny :D

Cześć!
Zbliżają się święta i szukam filmów dla rodziców, które mogliby ode mnie dostać.
Oboje uwielbiają serial "Ranczo", filmy z serii "Sami swoi" czy "U Pana Boga...". Wychodzi na to, że kluczem jest rustykalna, wiejska otoczka.
Tata uwielbia filmy gdzie leje się krew, gangsterskie i westerny. Za to dla mamy...

nie wiem nawet czy już miał premierę.

Zamożny uczony w średnim wieku zaprasza do współpracy młodego informatyka, który wcześniej wygrał jakiś konkurs aby pomógł mu w projekcie, który ma na celu stworzenie inteligentnego sztucznego życia. Młody jest pod wrażeniem osiągnięć starego w tej dziedzinie. Zaprzyjaźnia się...

więcej

użytkownik usunięty

Szukam jakiś bardzo klimatycznych thrillerów jak np. "Sierota". :)

Proponuję zabawę w zgadywanie tytułów filmów przedstawionych za pomocą piktogramów umieszczonych na plakatach.

Mamy 6 plakatów i każdy z nich dotyczy innej dekady. Tytuły filmów zaczynają się na podane na piktogramach litery.

(ps. znam odpowiedzi, więc nie wezmę udziału w zgadywankach. Chętnym życzę miłej...