To był film sensacyjny. Dwaj detektywi/ śledczy, ale nie byli ubrani w płaszcz i kapelusz jak typowy detektyw. To byli bardziej mężczyźni typu pościgowi, mieli pistolety, a ubrani byli normalnie: spodnie, koszule/ bluzy.
Jeden z nich był Murzynem, a drugi był biały.
Jeden z nich (chyba biały) miał żonę i dziecko...
Hej! :)
Szukam konkretnej wersji filmu "goście goście" z lektorem. Nie chodzi tyle o samego lektora co o tłumaczenie, ponieważ były różne wersje (dla TVP i Polsatu, a może Canalu+ ?)
W każdym razie najlepiej by było jakby wersja ta była dostępna na DVD.
Chodzi o tłumaczenie w którym m.in. były używane zwroty...
Cześć, szukam filmu o chłopaku który gra w tenisa ( z tego co kojarzę to tato chciał by osiągał sukcesy w tym kierunku ale go to nie kręciło ). Przez to, że cały czas chodził na treningi itp. Jest zagrożony w szkole. Później chodził na te zajęcia żeby pozaliczać wszystko itp. i tam poznał dziewczynę która, jak się...
Szukam pewnego filmu. Oto co pamiętam: OPIS: jedzie chłopak gdzieś tam ...
samochodem ... zatrzymuje się aby zatankowac , na stacji poznaje dziewczyne ktora zmierza
w tym samym kierunku ( chyba autobusem albo auto sie jej zepsuło) i zabiera się z nim ,
jest zima , mróz itd , jadą przez las , rzadko uczęszczaną...
Mam mały dylemat, ile jest częsci filmu "Mumia"? Bo oglądałem pierwszą część i mnie zaciekawiło / a chciałem wypożyczyć drugą i nie wiem jak się nazywa a ostatnio widziałem na pewnej stronce że jest "Mumia Powraca" i "Mumia 2 Apokalipsa" - czy to jedno i to samo? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje!
Witam. Poszukuję filmu, w którym grał aktor Zbigniew Buczkowski. Fabuła filmu opowiada o tym jak więźniowie zakładu karnego na święta Bożego Narodzenia mają zawieźć prezenty do domu dziecka. Dalej nie pamiętam, ale więźniowie próbują chyba ucieczki. Jest to film komediowy. Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dziękuję.
Witam,
poszukuję filmu, który kiedyś leciał na Polsacie (najprawdopodobniej pomiędzy 2005 a 2009 rokiem). Jego tytuł to jedno słowo, kończące się na "-ique". Opowiada o mężczyźnie, który w swoim domu ma manekina-dziewczynę, ale ten manekin wygląda jak prawdziwa kobieta, tak bardzo realistycznie. I ten mężczyzna...
Witam,
kiedyś na TVP 1 w nocy (między 2005 a 2009 rokiem) puścili taki film na podstawie prawdziwych wydarzeń. Otóż w dyskotece grupa młodzieńców zgwałciła dziewczynę, która nie była ubrana skromnie. Potem była rozprawa w sądzie.
Przeczytałem, że tą sprawą sądową żyła swego czasu Anglia/ USA/ Australia/ Nowa...