Hej, zna ktoś może ten film o matce, która ginie w pożarze i po tej tragicznej śmierci jej córka zaczyna ją widzieć, a potem dostaje wiadomości by oddać kasę, o którą się kłóciła z nieboszczką za jej życia? Forsę przepisał jej ojciec za co matka ją całe życie nienawidziła. Potem się okazuje, że to oszuści chcieli...
Hej wam! Czy są wśród was tacy, co szukają filmów z klasyki filmów hollywoodzkich i nie
mają ich jak obejrzeć. Mam na myśli oczywiście z polskimi napisami lub dubbingiem bo
stron VOD z subskrypcją na anglojęzycznych stronach jest wiele. Przytoczę kilka przykładów:
Rainmaker 1955, Gaslight 1944, Łuk Tryumfalny...
Pierwsza scena ma miejsce w szpitalu psychiatrycznym. Ojciec psychiatra prosi swoją córkę o konsultacje w sprawie chłopca, który cierpi na schizofrenię. Podają chłopcu telefon mówiąc, że dzwoni ten drugi i wtedy chłopiec rozmawia jako druga osoba.
Obejrzałem tyle filmów że teraz z każdym następnym mam problem. Mniej niż ćwierć oceniłem na filmweb & filmaster tylko po to żeby mieć sugestie co obejrzeć dalej. Mam w kolejce do obejrzenie prawie 0,5 TB filmów podpowiedzianych przez filmweb i filmastr ale zamiast obejrzeć jeden film który trwa 1,5 h wole obejrzeć...
więcejWitam szukam pewnego filmu widziałem kiedyś trailer ale nie wiem czy film wyszedł czy jeszcze nie ogólnie chodzi mi o tytuł, motyw polegał na tym że jakaś duża grupa no powiedzmy że nastolatków dostawała jakieś niby leki i postrzegali świat tak jakby był pozbawiony kolorów i tak jak chcieli Ci co im podawali i jeden...
więcejWitam szukam pewnego filmu widziałem kiedyś trailer ale nie wiem czy film wyszedł czy jeszcze nie ogólnie chodzi mi o tytuł, motyw polegał na tym że jakaś duża grupa no powiedzmy że nastolatków dostawała jakieś niby leki i postrzegali świat tak jakby był pozbawiony kolorów i tak jak chcieli Ci co im podawali i jeden...
więcejOtóż co 2 dni będę zamieszczał 5-10 najlepszych filmów danego reżysera, np. Hitchcocka, a Waszym zadaniem jest wybrać wśród nich najlepszy. Ten, który zdobędzie najwięcej punktów, przechodzi do finału, w którym będziemy wybierać najlepszy film w dziejach, lecz każdy reżyser będzie miał tylko jeden film. Mam nadzieję,...
więcejWidziałem ostatnio ciekawy triler lecz zapomniałem nazwy filmu. Jego treść była na temat badania wzroku ze niby kazdy czlowiek ma unikatowe oczy czy zrenice i to niby odzwierciedla dusze czlowieka , byl tam wlasnie naukowiec ktory to badal mial on czyba dziewczyne lub zone ktorej zostaly zeskanowane wlasnie oczy i...