Mam prosbe o sprawdzenie, ktory tytul jest obowiazujacy. Wbrew temu co mozna znalezc na FW i IMDB film na posterach/plakatach nosi tytul "Stonehearst Asylum". Zreszta na IMDB mozna go znalezc pod oboma tytulami (sic!)
W razie korekty - poprosze o jej dokonanie. Pozdrawiam, Rafal
Witam!
otóż kiedyś oglądałem za młodu pewien film: jakiś gość przewoził ciężarówkami jabłka lub pomidory. Wplątał się w jakiś zatarg z mafią lub kimś ze związku i postanowili go zabić. Podpalili jego ciężarówkę w której spłonęła jego żona/dziewczyna. Zabili mu chyba też przyjaciela ale nie jestem pewien czy dobrze...
strona każdego filmu na tymże sajcie : http://magazynt3.pl/wp-content/uploads/2008/07/filmweb-51.png
Co można pochwalić : tonacja kolorów. Dobry kolor czcionki. Wszystkie infomracje na małej przestrzeni. Przejrzyście. Co mamy teraz. Jednokolorowy blamaż.
Czy tylko ja mam ten problem, że nie mogę wystawić ogólnej oceny aktorowi czy
reżyserowi tak jak wcześniej? Jeśli usunęli tę opcję to gratuluję, właśnie osiągnęli szczyt
debilizmu.
Pamiętam tylko, że główny aktor był czarny (gruby, ubierał się na sportowo). Poznaje kobietę, która ma dwójkę dzieci, nie lubią one partnerów matki. Staje przed wyzwaniem: musi odwieźć dzieci na lotnisko, po czym do matki, która musiała wyjechać, musi zdążyć przed północą (chyba sylwester). Dzieci mu utrudniają,...
Może ktoś kojarzy ten film..proszę o pomoc !
Film był Disneya..starszy. Był chłopiec(chyba,chłopiec),bez mamy i trafia on do sklepu gdzie w nocy ożywają manekiny..jeden z manekinów zastępuje mu mamę..reszta manekinów nie ma twarzy i ta mama-manekin tłumaczy temu chłopcu,że to dlatego bo one nie mają duszy..tyle...
Niedługo koniec 2014 roku, większość ciekawych propozycji już się pojawiło, więc myślę, że można zaczynać małe podsumowanie.
ZASADY :
1. Głosowanie trwa od 05.12.2014 - 01.02.2015 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy, programy lub...
Witam. Poszukuję tytułu filmu, w którego treści było: "Chłopak ścigał się samochodami, jego przyjaciel zachorował
na raka. Chłopak żeby mieć pieniądze na leczenie przyjaciela zaczął handlować narkotykami."
Nie wiem nic więcej na temat tego filmu, ale jeżeli ktoś zna tytuł proszę o pomoc. Nigdzie nic nie mogłam...
Udzielam się sporadycznie i niechętnie. Jako że nie znalazłem powiązanego tematu tworzę ten niewygodny post. Nowa oprawa graficzna strony głównej z każdą kolejną zmianą jest mniej czytelna. Zadaje się że, niestety to reklama wiedzie prym nad newsami filmowymi. Innowatorom mówię: pocałujcie mnie w trąbkę. Przestaję...