Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Kiedyś oglądałem wspaniały film którego fabuła przedstawiała losy pewnego chyba Japończyka , który otworzył szkołę dla każdego . Mistrzowie sztuk walk się wkurzyli i nakazali ze tylko pobratymczy mogą się uczyć sztuk walk a jeśli nie zamknie szkoły zostanie ukarany . Został ukarany przez co , przez kolejne...

Witam serdecznie.

Kilka lat temu, obstawiam że mogłoby to być nawet koło 7/8 lat temu, oglądałem film wojenny i niestety za nic nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu. Film opowiadał o załodze amerykańskiego czołgu, która po jednej z bitew, zdaje się że w trakcie burzy piaskowej, oddzieliła się od oddziału i czekała...

więcej

Witam,
Szukam filmu, który opowiadał historię mężczyzny posiadającego chorą córkę (z tego co pamiętam zmiany dotyczyły mózgu). W celu poprawy jej stanu zdrowia zdecydował się na pracę dla firmy, która pozwoliła mu stworzyć człowieka-maszynę i zaprogramować ją jako osobę inteligentną - w celu pobrania zdrowej części od...

więcej

Hej:) szukam filmów w których starsze rodzentwo opiekuje sie młodszym z powodu zycia w niepełnej rodzinie, relacji ojca który odszedł, zostawił rodzinę z jego dzieckiem(synem, córką). Generalnie perypetii w rozbitej rodzinie. Zachowania samotnej matki itp.

witam szukam starego Horroru w którym akcja toczy się bodajże w zamku ,pewna kobieta morduje mężczyznę (chyba mąż ) wraz z swoim wspólnikiem ciało ukrywają najpierw w basenie potem w zamrażarce proszę o pomoc :)

Witam poleci ktoś jakiś film na który warto się wybrać do kina coś w Katowicach lub Tychach. John Wick i Kosogłos widziałem.

Szukam piosenki, która leciała pod koniec 12 odcinka 1 sezonu serialu " 39 i pół "

Witam szukam horrorów rozgrywanych gdzieś w górach albo w miejscach góropodobnych :D Turyści mieszkający w drewnianych domkach... z kominkiem, wiem spore wymagania ale może ktoś coś zna takiego?

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :)

Siemka. Szukam horroru który oglądałem jakieś 10 lat temu i był to prawdopodobnie nowy film więc można obstawiać koło 2004 roku ale to nic na 100%. Jakaś niezidentyfikowana postać lub siła zabijała ludzi. Bardzo możliwe, że był skopiowany motyw z The Ring gdzie ludzi odbierali telefon lub czytali sms który informował...

więcej

użytkownik usunięty

Czemu ona zdjęła i ZOSTAWIŁA swoje buty i zdjęła skarpetki? (nie widać ich ale botków na gołe stopy się nie nosi)
http://www.youtube.com/watch?v=rUvrILPBEOI