Opowiada o kucharce która czekała na przyjazd siostry i jej córki nagle okazuje się że siostra ginie w wypadku a ona musi zająć się siostrzenicą która zamknęła się w sobie i rozmawia tylko z kucharzem z pracy swojej cioci
Szukam filmu o chłopaku który pracuje w hotelu. Pamietam, że jedymi z ważniejszych gości było rozwiedzione małżeństwo (chyba rozwiedzione) i chcieli ten sam apartamet tej samej nocy, on z przyjaciółkami on z kolegami, on wymyślił sposób dając temu facetowi bilety na mecz potem on wracał a jego żona wychodziła z...
Aż chce się zakrzyknąć brawo dla twórców portalu za to że chcą usunąć kokpit i zastąpić go totalnie zbędnym i nikomu nie potrzebnym podglądaniem tego, co oglądali moi znajomi.
Nie wiem jak reszcie użytkowników, ale mi kokpit ułatwi odnalezienie się w serialach i w programach TV.
Pomysł jak dla mnie jest beznadziejny...
Pamiętam tylko że był mężczyzna i kobieta żyli chyba w innych wymiarach i wysyłali sobie listy i rozmawiali telepatycznie pamiętam że oni obydwoje mieszkali w tym domu ale nie wiedzieli czy coś takiego ktoś dziewczyna albo chłopak byli z przyszłości albo z przeszłości
czy ktoś wie jak się nazywa ten film ?
jakas azjatka (czy cos) wyjechala niby do pracy w jakiejs wiosce
tam ją porwali (czy ta kupili) i została uwięziona w domu, kilka razy próbowała uciekać ale za każdym razem "rodzina" jej to uniemożliwiała...
potem wydali ją siłą za mąż, rodzina "męża" ją przekonywała do zostanina tam na stałę i nie sprzeciwiania...
Film już ma parę ładnych lat, puszczano go na pewno w ogólnodostępnej tv.
Opowiada o młodym chłopaku, który odziedziczył ogromny spadek po dziadku/ojcu. Jest jednak w tym pewien haczyk, bo żeby uzyskać go w całości główny bohater musi wydać w krótkim okresie czasu około 100 milionów dolarów(czy jakoś tak). Jeżeli tego...
Witajcie,
klika, może kilkanaście lat temu oglądałem w TV film o naborze do służb specjalnych. Niewiele pamiętam, ale chciałbym go obejrzeć jeszcze raz.
Fabuła kręciła się wokół tego, że był prowadzony nabór, do jakichś służb specjalnych. Kilkoro chętnych się zgłosiło i przechodziło przez rekrutację. Pamiętam, że...