szukam filmu, w którym mali chłopcy zostają zmanipulowani i niesłusznie oskarżają rodziców o molestowanie. Rodzice zostają skazani na dożywocie. Kiedy chłopcy dorastają to sobie uświadamiają, że nic takiego się nie wydarzyło.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc !
Witam, szukam filmów osadzonych w XVIII bądź XIX wieku. Chodzi mi głównie o dramaty,
historyczne, wojenne. Musi być ten owy realistyczny klimat tamtego czasu ;)
Jako przykłady takich filmów podaję "Olivera Twista" (2005) oraz "Alamo" (2004).
Fajnie by było jakby film był wykonania z XXI wieku, czyli nie starszy niż...
Hej, szukam tytułu filmu który oglądałam parę lat temu. Komedia o uprowadzeniu córki Jakuzy przez 3 nie do
końca rozgarniętych facetów. Mieli Zagłuszacz Zagłuszacza, czyli zagłuszali nawzajem podsłuchy telefonów.
Kojarzy ktoś coś? :D
Witam! Poszukuję filmu, który oglądałem ze 30 lat temu. Byłem przekonany, że jego tytuł brzmi "Dzieci Białej Żanny". Niestety nigdzie na niego nie trafiłem. Film familijny, opowiadający o uprowadzeniu małej dziewczynki. W ślad za nią podąża owczarek niemiecki, który wykrada ją porywaczom i szczęśliwie dostarcza do...
Poszukuję serialu wyprodukowanego prawdopodobnie w USA w latach 90. Grała w nim ładna, ruda dziewczyna z kręconymi włosami. Przewijały się też sceny z krukami na róży wiatrów. Niestety nie posiadam więcej informacji na temat tego serialu, a bardzo zależy mi na tym, by go odnaleźć. Jeśli ktokolwiek zna tytuł bądź więcej...
więcej
Eskimos91
9 gru 2013 14:58
film niemiecki/niemieckojęzycznny
Małżeństwo z dziećmi wyjeżdża jak co roku do swojego przyjaciela, Turka, do Turcji na wakacje.
W drodze powrotnej Kobieta zostaje zatrzymana na granicy za przemyt narkotyków i trafia do tureckiego więzienia dla kobiet.
Okazuje się, że przez lata...
Czy ktoś może mnie oświecić, bo chyba oślepłam (albo nowy interfejs jest powalony), gdzie mogę ocenić aktora na jego stronie? Bo po prawej stronie, tam gdzie kiedyś, nie widzę gwiazdek. Przy osobach, które już oceniałam widać tylko nikły napis 'wcześniej oceniłaś jego twórczość na ...'. A gdzie mogę ocenić kogoś kogo...
więcej