Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poprzedni post zaginął gdzieś w tłumie, więc próbuję raz jeszcze.
Dłuższy już czas szukam pewnego filmu. Pamiętam zarys fabuły, więc może po krótkim opisie ktoś skojarzy tytuł.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi.

A więc historia dotyczyła czwórki dzieci i ich rodziców. Dwie siostry (bliźniaczki?), w wieku...

Otóż Pewien mężczyzna powoduje wypadek, w którym spotyka pewnego lekarza, prawdopodobnie psychologa. Później w wyniku wydarzeń trafia na badania, po czym okazuje się, że na właśnie tego psychologa z którym spotkał się wcześniej. Przewraca on jego życie do góry nogami, każe chodzić na meeting i twierdzi, że nie potrafi...

więcej

Witam, poszukuje filmu gdzie młody człowiek wraz z grupą przyjaciół stworzył nowy system na telefony komórkowe, następnie prezentuje ten system jednej z największej firmie branży telefonii komórkowej. System nie spodobał się szefowi. Główny bohater okrada szefa tej firmy a następnie wydaje dużą sumę w klubie następnie...

więcej

Witam,
Przypomniał mi się taki film i proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Pamiętam tyle:
Dziewczyna pracuje w banku. Zostaje dokonany napad i biorą ją jako zakładnika. Kiedy tak siedzą to ona opowiada szefowi bandytów historie swojego życia. Wychowywał ją jakiś wujek albo ktoś. Nauczyła się obcych języków w tym...

Poszukuje filmu , nie znam tytułu ani bohaterów .
Ogladałem go z 3 lata temu , był o młodej dziewczynce która miała operacje (kregosłup?!)
Jej rodzina była bardzo reiligijna , ona pytała Boga dlaczego to ona itp, podczas operacji widziała anioła stróża prawdopodobnie.
Bardzo prosze o nazwę tego filmu :(
Nie chodzi...

więcej

Byleby to nie były komedie romantyczne. Rok dowolny

Witam,
szukam filmu, który jest włoski lub polski, z lat 50-tych, 60-tych lub 70-tych XX wieku. Fabuła polega na tym, że w mieście ojcu i synowi ukradziono rowery i oni chyba idą w miasto, a co dalej - już nie pamiętam.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu.

Parę lat temu na TVP1 lub 2 o późnej porze oglądałam pewien film. To była prawdopodobnie czarna komedia. Generalnie chodziło o dużą ilość pieniędzy (walizka z pieniędzmi lub jakiś inny skarb, nie pamiętam). Wszyscy chcieli te pieniądze zdobyć i w rezultacie bohaterowie zabijali się po kolei z premedytacją lub przez...

Witam, jako że nie mam życia, gdyż spędziłem je głównie na oglądaniu seriali i filmów, tak więc zabrakło mi ich (A filmwebowe rekomendacje, to ciota i hój). Dlatego piszę tutaj, moi kochani. Szukam filmu, który by się mieścił mniej lub więcej w granicach moich wytycznych. A oto one: Film nie może być nagrany we...

szukam filmu...nie pamietam za wiele,napewno gra John Goodman,jest on wlascicielem casyna...napewno to nie byla komedia,byl tam jakis gosciu co obstawial wyscigi jak sie nei myle,na koncu Goodman dal temu typowi warunek pamietam ze to bylo na stadionie ...pleas tytul jak ktoss to ogladal!!!