Witam
Strona zmienia się coraz bardziej - przybliża do używających facebooka, oddala od
"zwykłych" użytkowników. A ja nie mam tam (fb) konta, problem za to tak. Ahh, szkoda
mi strony sprzed lat, miała dużo przyjaźniejszy interfejs.
FW używam coraz mniej. I to nie z powodu braku czasu. Znacie inną, acz...
Dobre kilka lat temu oglądałem film (mogło to być w kilku częściach) o 2 gościach rywalizujących ze sobą na ścigaczach (coś na zasadzie filmu "Wyścig" z Nikim Laudą i Jamesem Hunt'em tylko z motorami).
Na początku ścigali się na ulicach potem przenieśli się na tor Moto GP. Jeden z nich doznał wypadku i skończył na...
Film był o chłopaku i dziewczynie którzy pisali do siebie listy. Przez ten czas zakochali się w
sobie i kiedy wreszcie decydują się na spotkanie to on namawia swojego przyjaciela żeby
podawał się za niego i dziewczyna robi to samo ze swoją przyjaciółką. Akcja działa się
chyba w Święta Bożego Narodzenia. Z góry...
Mało kojarzę, w sumie to jedna scena zapadła mi w pamięci. Mianowicie: dwoje dzieci chłopak ( 7-10 lat) i dziewczyna (nastolatka) chowają się przed mordercą w schronie w domu. Obserwują faceta przez lustro. Potem on podpala dom i tyle pamiętam. Jak ktoś coś wie, będę wdzięczna. ;)
Szukam horroru o mordercy, który wychodził z filmu i miał na sobie maskę-czaszkę. Oprócz tego w niektórych
scenach kulał na jedną nogę, a jeden facet-ofiara miał klaustrofobię (raz o tym wspomniał, chyba małemu
chłopcu). Bronią psychopaty był coś w rodzaju świdra lub śruby. Na początku filmu była scena, gdzie...
Witam, poszukuje filmu o bombowcach z 2 wojny. Pamietam tylko scene z filmu jak musieli odciążyć samolot i
zamiast katrabinów mieli kije od szczotki pomalowane na czarno. Czy ktoś jest mi w stanie pomoc?
proszę o pomoc akcja filmu dzieje sie chyba w egipcie ramzes czy któryś król egiptu zniszczył szmaragdową tablice młody człowiek stara sie odnależć części tej tablicy i gdy tylko odnajdzie jakąś część to żli ludzie mu ją odbierają jest też jakieś bractwo które przy pomocy tablicy chce uwolnić złe siły proszę o podanie...
więcej