Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Parę lat temu oglądałam na 1 film produkcji japońskiej, opowiadający o dwóch policjantach, którzy z powodu
zbliżającego się pokazu robotów, muszą zaopiekować się policjantem z innego wydziału/kraju(już nie
pamiętam) o imieniu Erikson/Ericson. W pewnym momencie roboty, których mieli pilnować, zaczynają
wariować, lecz...

więcej

Hej hej , szukam filmów z wątkiem choreoterapeutycznym lub dokumentu o terapii tańcem. Pomóżcie
proszę:)

Bliżej mu było zdecydowanie do horroru lub thrillera, niż do katastroficznego. Rok produkcji lata 90-te (lub
wcześniej). Gdzieś tam nadciągało tornado, albo jakaś wichura, i grupa kilku(nastu) osób schroniła się w jakimś
domku/magazynie/budynku gdzieś na odludziu, żeby przeczekać żywioł. I nagle wyłączono prąd, a w...

więcej

9 odcinek 6 seoznu Pamiętników wampirów

Witam. Poszukuję tytułu pewnego filmu, który oglądałem już dobrych kilka lat temu.
Film opowiada o grupie facetów, którzy (z tego co pamiętam) poznali na imprezie kilka dziewczyn i zaprosili je na wspólny rejs (?) prawdopodobnie jachtem. Podczas rejsu, doszło do orgii, ktoś zażartował o pewnych tricku, uderzeniu chyba...

więcej

Witam, szukam filmu, w którym kobieta wynajmuje mieszkanie od faceta, który wokół jej mieszkania (albo z jego części) tworzy korytarz, dzięki któremu może ją podglądać. Będę wdzięczna za pomoc :)

P.S. I nie chodzi tu o film "The Resident" z Hillary Swank.

Pozdrawiam!

Dzień dobry!

Kiedyś dawno oglądałem taki film, którego właśnie puentą było założenie FBI... nie pamiętam tylko że to był dobry film i bardzo chciałbym go jeszcze raz obejrzeć, jakbym oczywiście znał tytuł...

Dwa lata, a nie ma tłumaczenia do tego filmu, może ktoś ma napisy albo film z lektorem? Może ktoś się szarpnie na przetłumaczenie tej komedii?

cześć, oglądałam kiedyś pewien film o stepowaniu. pamiętam, że było tam dwóch braci, którzy razem
utworzyli grupę i chcieli wystawić show, ale jeden z nich zmarł. wydaje mi się, że film jest z lat 90, ale
pewności nie mam. przypomina mi się scena jak wszyscy podczas występu stepowali w wodzie a scena
przypominała...

więcej

Szukam filmu, osobiście go nie oglądałem wiec nie jest łatwo. Znam zarys tylko jednej sceny.
Film ten podobny jest do Braveheart'a. Facet ma isc na wojnę ale ma kobietę z którą sie jeszcze nie ożenił a bardzo chciałby juz skonsumować tę znajomość. Ona cos mu tam mówi ze wystarczy tak i tak i ze beda małżeństwem . I...

więcej