Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Poszukuję filmu, który oglądałem jakiś czas temu w TV na HBO albo na canal+. Grupa przyjaciół
wyjechała na wycieczkę nad jezioro chyba, a nad tym jeziorem mieszkało dwóch gości. Grupka przyjaciół w
nocy poszła się kapąć w jeziorze i jedna z dziewcząt zemdlała czy coś takiego i jeden z tych gości chciał jej...

więcej

Witam w wakacje oglądałem film w którym matka z córką przeprowadziła sie do starego domu.
Po zmierzchu z lasu wychodziły zombie, pamiętam też scene w której taki facet pomalował im dzrzwi krwią
aby odstraszyć zombie. Ten film był raczej horrorem lub ewentualnie Thriller w co wątpie.
Chciałbym sobie obejrzeć ten...

Wyobraźcie sobie jakiś serial lub film, gdzie główny bohater w czasach średniowiecza trafia np. do Bagdadu i nie potrafi się dogadać (choć może być zrobione tak, że znajdzie się w Bagdadzie ktoś kto zna język przybysza, tłumacz). To tylko przykład, bo seriale, filmy mogą być dowolne, ważne tylko by był tam tłumacz lub...

więcej

czy ktoś się orientuje bo nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, akcja dzieje się w Moskwie, jakiś wyższy
oficer chyba KGB nawiązuje kontakt z urzędnikiem z ambasady Francuskiej i przekazuje mu materiały. Film
był chyba Francuski i leciał na HBO Dziękuję za pomoc.

użytkownik usunięty

witam serdecznie wiem, że to nie ten dział, nie ta działalność, w dodatku forum ale jak ktoś może pomóc, gdyż chcę rozwiązać zadanie informatyczne z 3 klasy gimnazjum mojego brata i poległem
Treść
Opracuj tabelę przeliczającą wartości funkcji y=-x+1 o argumentach (x) w przedziale x=(-4,2) z rozsądnie zaplanowanym...

siema, szukam filmu w którym chłopak/mężczyzna widział na czołach innych ludzi numer bądź napis nie
pamietam dokładnie którzy mają umrzeć i on ich próbuje uratować... jesli wiece to co to za film?

Czy znacie jakiś polski kanał YT, gdzie rozmawiają o filmach (w sensie oceniają je, recenzują, itp)? Coś na wzór kanału z
filmwebu movie się. Tam już wszstkie odcinki obejrzałem.

film opowiada o życiu 2 sióstr jedna z niedawno poznanym chlopakiem wyjeżdża za granice a on sprzedaje ja handlarzom żywym towarem a druga próbując ją odnaleść sama oddaje się w ich ręce wiem tylko że film jest stary bo dawno go oglądałam jeśli ktoś wie co to za tytuł proszę o odpowiedź

Witam,

Poszukuję pewnego filmu z 2005-2010 roku, osadzony był w klimatach lat 40-50 tak myślę, na 100% 30 lat temu. Głównymi bohaterami był ojciec i dwójka synów. Mieszkali w wielkim domu z dużym trawnikiem przed nim. Ojciec miał coś nierówno pod sufitem, porwał kogoś i trzymał pod szopą (w filmie ją budował). Coś...

więcej

Witam kiedyś w tv leciał film z czarnym aktorem nie pamiętam który to już bo się postarzeli :D ale ogólnie w
filmie chodziło że gościu opowiadał na scenie kawały umarł potem obserwował jak jego konkurenta bardziej
lubią po czym znowu ozdrowiał i rozmieszał publiczność