Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam pewnego filmu, który widziałem parę lat temu w TV, prawdopodobnie na TVP1/2.
Niestety niewiele pamiętam, jedna scena bardzo mocno utkwiła mi w głowie. Mianowicie - jakiś
mężczyzna, prawdopodobnie z córką śpią na plaży obok jakiegoś jeziora lub morza, rankiem się budzą,
a obok nich leży jakieś wielkie,...

O dorosłym facecie który mieszka z rodzicami, kolekcjonuje zabawki to jego sens życia. Na końcu ginie z tego co pamiętam potrącony przez auto.
Tytuł filmu to chyba jego imię, ale nie pamiętam, może ktoś kojarzy?

Akcja filmu dzieje się o tyłu. Tytuł tego filmu to godzina w wersji numerycznej chyba "15:32" nie jestem
pewien :)

Szanowni filmwebowicze!

Kiedyś, kiedyś, z 7 lat temu na TV4 leciała zadziwiająca komedia. Początku niestety nie oglądałem.
Był to "film w filmie", wydarzenia toczyły się na kinowym ekranie, ale najlepsze były "kukiełki", które w tym
niby kinie siedziały na widowni i komentowały szyderczo to co widzą. Owe...

Czy ktoś z Was kojarzy film, w którym przedstawiony jest prywatny detektyw, który ściga
mordercę jakiejś czarnej kobiety. Ma dziwne przebłyski pamięci. Akcja toczy się
(przynajmniej w jakiejś części) w Luizjanie w USA.

Kochani, już trzeci miesiąc męczy mnie jaki to film...
Pewien facet ma urlop i chce go spędzić w domu. Mieszka na osiedlu, w którym naprzeciwko jest czarny,
straszny dom. Dzieci podejrzewają, że mieszkańcy tego strasznego domu palą ludzi. Ojciec początkowo
sceptyczny w końcu zaczyna też w to wierzyć. Razem z grupą...

więcej

Witam. Początkowo może to zabrzmieć wyłudzeniem. Ale tak nie jest. Jestem osobą zdesperowaną życiowo, zapewne jak połowa społeczeństwa. Mam 40 lat i właśnie zdecydowałem się na wyjazd do ... Wielkiej Brytanii. Mam już zakupiony bilet do Birmingham na 10.12.2014 roku. Mam zapewnione zakwaterowanie oraz pracę, Jednak nie...

więcej

Temat poruszony na stronie jakiegoś aktora, o jego irytującej mimice, manierze czy jakimś znaku szczególnym. Rozwinął się w ten sposób, że kolejne osoby podawały przykłady takich charakterystycznych cech (przeważnie wyglądu), w tym np. Malkovich i jego zez, któryś aktor z wydatną szczęką, która wchodzi przed nim. Takie...

więcej

Gdzie mogę obejrzeć za darmo i bez limitów serial "Sfora" ?
Dziękuję za pomoc. :-)

Gdzie znajdę 9 odcinek 6 sezonu Pamiętników Wampirów w napisami PL ?