Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kojarzy ktoś takie miejsca? Jest co prawda sklep w pawilonie na Dworcu Centralnym, sama kojarzę jeszcze w
przejściu podziemnym na Pl. na Rozdrożu (choć nie wiem czy jeszcze istnieje) i na Rondzie Waszyngtona przy
Stadionie Narodowym. Ktoś zna inne miejsca? Dodam, że zależy mi na znanych, dobrych tytułach (a nie na...

więcej

Pamiętam że oglądałam go kilka lat temu może 3-4, film jest o chłopcu chorym bodajże na
autyzm któremu rodzice kupują pas labradora. Pamiętam taką scenę która najbardziej
mnie zabolała jak ten chłopiec w złości kopnął psa, ale chyba pieseł wyzdrowiał i na końcy
byli gdzieś w parku na spacerze. Z góry dziękuję za...

więcej

Szukam filmu o szesnastoletniej murzynce, która ma chorą córeczkę z własnym ojcem i opiekuje się jej córką
babcia. Ona mieszka z matką i jest w ciąży ze swoim ojcem. Jej matka jest wściekła na nią, bo twierdzi że to
przez nią zostawił ją jej facet. Dziewczyna na problemy w szkole i dyrektorka załatwia jej lekcje w...

więcej

Ostatnio zorientowałem sie ,ze mam słabość do filmów dziejących się na pustyni ,ewentualnie bliskim wschodzie. Chcialbym byscie wpisywali tutaj wszystkie pustynne filmy jakie znacie. Wprawdzie chodzi mi raczej o klimaty arabskie ,perskie etc ,ale moga byc to filmy typu post apo itp.

Moja lista:

-Lawrence z...

hey ;) jak sie nazywa serial on lecial w tym roku w lato na tvn7 mniej wiecej o 12. Na początku Był o wampirze
ktory miał zone i on ją zabił (to było tak pokazane ze to niby jego wspomnienia) Potem to juz byl XXI wiek i
poznal taką kobiete nie pamietam co bylo dalej...

wpływ kultury arabskiej i prowansalskiej na europejski model miłosci dworskiej
Pilne!

Temat chciałem założyć już wczoraj,jednak z niewiadomych przyczyn wywalało mi nieodnalezienie strony
dlatego opublikowałem go jako odpowiedź gdzie indziej.
Teraz przenoszę go tutaj.
Bardzo poszukuję pewnej animacji o nieznanym mi tytule,(coś kojarzę że mógł brzmieć mniej więcej jak
Świąteczna opowieść, jednak...

Od razu mówię nie pamiętam kto gra, który rok itp. Akcja jest taka że dziewczyna zostaje
porwana i przetrzymywana, Zostaje poddana torturom a na koniec zostaje obdarta
żywcem ze skóry, okazuje się że jej jedynej to się udało. Trzymana jest w piwnicy (chyba),
na górze mieszkają ludzie i to oni jej to robią, ale...

więcej

Jakie są wasze ulubione cytaty z filmu?

Dlaczego zrobił się taki 'rozpieprz' w TOP500?
Wczoraj lista wyglądała całkiem inaczej, dzisiaj nagle filmy lecą o 1000 miejsc w górę lub w dół...