Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam, że w filmie był samochód który miał w sobie jakiegoś potwora i on wjechał do
garażu mechanika i zaczął wszystkich zjadać.
Tylko tyle pamiętam. Pomocy!!

Witam oglądałem ten film kilka lat temu może ktoś skojarzy, akcja filmu polegała na tym że małolaty
ubzdurały sobie że nakręcą film dla dorosłych i szukali odpowiedniej aktorki i aktora do tego , zrobili sobie
podróbe hawajskiego dowodu i weszli do klubu nocnego tam znaleźli striptizerke i ona grała główną role u...

więcej

Witam, poszukuję filmu. Na początku filmu był mały chłopiec i dziewczynka chyba blondynka. Chłopiec napił
się wody z fontanny a ona go pocałowała. Potem bohaterowie są już jako dorośli ludzie, którzy znowu się
spotkali. Przepraszam że opis filmu jest skromny ale oglądałem go kilka lat temu. Film ten jest trochę...

Szukam filmu, który oglądałam jakieś 20 lat temu. Pamiętam tylko tyle, że facet ma kwiata doniczkowego,
który ma same liście takie jak dracena i odkrywa, że ten kwiat żyje, tzn nie jak roślina, tylko jak człowiek czy
zwierzę. Rusza się reaguje itd. raz nawet pamiętam, że nawet się śmieje - cały się trzęsie, bo nie...

więcej

jaki film na wieczór polecacie? Najlepiej jakiś kryminał albo psychologiczny. ;)

Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę z bogatym chłopakiem, ten jednak ginie i dziewczyna oddaje dziecko (chłopczyka) do adopcji (sierocinca prowadzonego przez siostry zakonne). Wcześniej zakłada mu medalik na szyję. Po niedługim czasie zmienia zdanie i wraca po syna, ale jest już za późno, żeby odzyskać dziecko....

Szukaam filmu o dziewczynce przewidującej przyszłość, z początku ona przychodzi do jakiegoś chłopaka i tam ona mu
przewiduje juz z samego wjazdu bodajże coś o lodówce. Później ganiaja ich inni jacyś ludzie również z pomocą medium.
Następnie by ich oszukać gosciu idzie zresetowac pamięć do jakiegoś gościa i pisze...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej ;)
Szukam film, który oglądałam jako dziecko..
Mężczyzna ma rodzinę.. żona i dwie córki... ale ma też romans, z którego ma syna..
Któregoś dnia wraca do rodzinnego domu z synem (nie pamiętam czy Jego matka zmarła czy to na okres
wakacji tylko) i rodzina dowiaduję się o Jego romansie.
Ojciec z synem mają czas...

więcej

Stworzono już wiele filmów na temat tego jak doszło do kryzysu światowego i jego konsekwencjach, a czy jest jakiś który odpowiada na pytanie, co zrobiono by nie dopuścić do następnego? Najlepiej z polskimi napisami lub lektorem, jeśli możecie podajcie ink.

Oczywiście w tym temacie można dyskutować o filmach...