Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Swego czasu zdarzyło mi się oglądać na tvp1/tvp2 film. Bardzo tandetny film, który mam nadzieję obejrzeć z dziewczyną
natomiast za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ani znaleźć go po fabule.
Zaczęło się jak większość tandetnych horrorów. Grupa nastolatków wyjeżdża sobie gdzieś, a tam w...

Od 2 miesięcy w głowie mam film, który zazwyczaj leciał kiedyś w święta (może teraz też leci, nie oglądam tv) Jest to raczej komedia rodzinna. Dzieci mają przerwę w szkole, bo wszystko jest zasypane śniegiem. Po okolicy jeździ facet, pługiem z łańcuchami i wszyscy się go boją ._. Te dzieciaki mają różne bazy jakieś pod...

więcej

Witam
moze kos ogladal film ja niesety nie skonczylem go ogladac a pozniej zapomnialem tytulu
Facet z duza iloscia tatuazy i dlugimi wlosami jezdacy na motorze okradal furgonetki z kasa .przyjezdzal do dziewczyny ktora mieszkala z starsza matka pozniej urodzilo mu sie dziecko i dalej nie ogladalem. hehe mam nadzieje...

więcej

użytkownik usunięty

Cześć, poszukuje filmu, który kiedyś oglądałem, lecz standardowo zapomniałem tytułu.. Film opowiadał o
pewnym kolesiu, który złamał serce wiedźmowatej dziewczynie, która następnie rzuciła na niego zły urok
polegający na tym, że każda kolejna napotkana i przeleciana przez niego dziewczyna zakochiwała się w
kimś...

więcej

Podali byście jakiś ciekawy film horror,kryminał,thriller,akcji obojętnie taki po którym nie
bede żałował straconego czasu,z góry dziękuje.

Witam
Potrzebuje pomocy w znalezieniu filmu..
nie pamietam praktycznie niczego lecz tylko jedną scenę :
Dwoch facetow jechalo w deszczu (autem, ale czy osobowym czy autobusem to nie pamietam).
Jeden facet (pasażer) byl prawdopodobnie chory (zespół downa, autyzm etc). Poklocili sie w drodze, ten co
prowadzil wyrzucil...

więcej

Zaznaczyłam sobie parę fajnych filmów, ale nie pamiętam teraz ich tytułów. Czy można jakoś zobaczyć które filmy się zaznaczyło jako "chce oglądnąć"?

Kilka lat temu oglądałam w telewizji film opowiadający historię pewnej starszej pani która postanowiła spełnić swe marzenie, zatrudniła pewnego taksówkarza który wraz z nią podróżował. Ile dobrze pamiętam owa starsza pani zmarła po dotarciu do domu, po swej podróży życia. Bardzo chętnie powróciłabym do tego filmu, za...

więcej

jak oglądnąć film...jestem zarejestrowana...i chcę oglądnąć film o teatrze greckim..

Były one chyba z serii "Prawdziwe historie" puszczane na RTL7. Niewiele z nich pamiętam ale głównym motywem w jednym było to, że matka więziła swoją córkę w piwnicy ona później została uwolniona i uczyła się żyć od nowa a drugi film opowiadał o małżeństwie które miało 2 córeczki które były uczulone na światło...