Witam!
Swego czasu zdarzyło mi się oglądać na tvp1/tvp2 film. Bardzo tandetny film, który mam nadzieję obejrzeć z dziewczyną
natomiast za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ani znaleźć go po fabule.
Zaczęło się jak większość tandetnych horrorów. Grupa nastolatków wyjeżdża sobie gdzieś, a tam w...
Od 2 miesięcy w głowie mam film, który zazwyczaj leciał kiedyś w święta (może teraz też leci, nie oglądam tv) Jest to raczej komedia rodzinna. Dzieci mają przerwę w szkole, bo wszystko jest zasypane śniegiem. Po okolicy jeździ facet, pługiem z łańcuchami i wszyscy się go boją ._. Te dzieciaki mają różne bazy jakieś pod...
więcej
Witam
moze kos ogladal film ja niesety nie skonczylem go ogladac a pozniej zapomnialem tytulu
Facet z duza iloscia tatuazy i dlugimi wlosami jezdacy na motorze okradal furgonetki z kasa .przyjezdzal do dziewczyny ktora mieszkala z starsza matka pozniej urodzilo mu sie dziecko i dalej nie ogladalem. hehe mam nadzieje...
Cześć, poszukuje filmu, który kiedyś oglądałem, lecz standardowo zapomniałem tytułu.. Film opowiadał o
pewnym kolesiu, który złamał serce wiedźmowatej dziewczynie, która następnie rzuciła na niego zły urok
polegający na tym, że każda kolejna napotkana i przeleciana przez niego dziewczyna zakochiwała się w
kimś...
Podali byście jakiś ciekawy film horror,kryminał,thriller,akcji obojętnie taki po którym nie
bede żałował straconego czasu,z góry dziękuje.
Witam
Potrzebuje pomocy w znalezieniu filmu..
nie pamietam praktycznie niczego lecz tylko jedną scenę :
Dwoch facetow jechalo w deszczu (autem, ale czy osobowym czy autobusem to nie pamietam).
Jeden facet (pasażer) byl prawdopodobnie chory (zespół downa, autyzm etc). Poklocili sie w drodze, ten co
prowadzil wyrzucil...
Zaznaczyłam sobie parę fajnych filmów, ale nie pamiętam teraz ich tytułów. Czy można jakoś zobaczyć które filmy się zaznaczyło jako "chce oglądnąć"?
Kilka lat temu oglądałam w telewizji film opowiadający historię pewnej starszej pani która postanowiła spełnić swe marzenie, zatrudniła pewnego taksówkarza który wraz z nią podróżował. Ile dobrze pamiętam owa starsza pani zmarła po dotarciu do domu, po swej podróży życia. Bardzo chętnie powróciłabym do tego filmu, za...
więcejByły one chyba z serii "Prawdziwe historie" puszczane na RTL7. Niewiele z nich pamiętam ale głównym motywem w jednym było to, że matka więziła swoją córkę w piwnicy ona później została uwolniona i uczyła się żyć od nowa a drugi film opowiadał o małżeństwie które miało 2 córeczki które były uczulone na światło...