Witam serdecznie, ostatnio kolega opowiadał mi o dosyć ciekawym filmie, jednak nie zapamiętałem jesgo
tytułu. Akcja opowiada o pewnym mężczyźnie żyjącym tak jakby w Reality show w którym, przez cały czas
jest obserwowany, nie wiedząc że istnieje inne życie.
Mimo słabego opisu z mojej strony liczę na pomoc...
Polecajcie thrillery, psychologiczne lub inne ciekawe, interesujące, godne poświęcenia czasu filmiki-byle nie
zombi i duchy..Mam wrażenie że już wszystkie filmy świata widziałam..
Pamiętam 2 sceny z filmu. W jednej z nich kilku facetów próbowało zabić innego gościa którego wcześniej wozili w bagażniku. Najpier przejechali mu po głowie która wpadła pomiędzy coś i nic mu nie zrobili. Później wjechali w coś pod wiaduktem/mostem z nim w środku, gość przeżył. Byli bardzo nieudolnymi mordercami. Jeśli...
więcejSzukam filmów o gangach, ale nie o mafii (czyli Ojciec Chrzestny odpada itp.) Bardziej chodzi mi takie gangi jak w filmie 13 dzielnica. Mogą być też takie blokowiska jak w Nienawiści.
To był jakiś film sf na początku lat 90 w TVP
Pamiętam że jakiś facet miał jakieś wojskowe buty stanął przed lustrem strzelił z obcasów i
wybuchło
Pamiętam taki tekst Gdyby Polowanie było wcześniej nie byłoby II WŚ
Znacie może oryginalny tytuł bąz polski alternatywny
Witam.
Film był o handlarzu marihuany, i o dyżurnej ruchu/dróżniczce przejazdowej (kolej) odchodzącej na
emeryturę. Na koniec filmu kobitka zagwizdała na ostatni pociąg w swojej karierze.
Coś takiego, jest to opis mojego kolegi, który mówi mi, że muszę to obejrzeć. :D
Aha w tytule występuje ponoć słowo...
szukam tytulu filmu w ktorym koles jedzie z dzieczyna samochodem po chwili ona bierze kostke lodu i jezdzi
sobie po ciele ... po tej scenie pojawia sie koles caly zakrwawiony ktory zostaje przez nich potracony oni
zatrzymuja sie i patrza czy nic mu nie jest wzieli go do samochodu i ona zaczol z nimi gadac