Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kilka lat temu (może 2,3 lub 4) oglądałam chyba na stacji TVN film. Był to film o handlu... ludźmi.
Pamiętam, że w filmie pojawiły się dwie kobiety. Jedna była blondynką, a druga chyba brunetką. W
końcowej scenie stały obie na dachu, gdy było już po złych przeżyciach. Ta rozmowa była pełna ciężkich
emocji, a...

Kurcze szukam filmu ktory wyszedl nie dawno. Tytul wylecial mi z glowy. Opowiada o chorym na raka mózgu chłopaku/dziewczynie...
Pamietam, ze mial dobrą ocene.

Witam wszystkich. :) Otóż poszukuję filmów w których dziewczyna (bądź chłopak) ma
swojego idola wśród aktorów, wokalistów, pisarzy itd. którego udaję jej się poznać. Mogą
być ze sobą w związku lub nie. Dramat, komedia, romans jest to objętne. Ciężko mi znaleźć
film o takiej tematyce dlatego potrzebuję pomocy....

Kiedyś oglądałem film coś w podobie do World of Warcraft ale nie pamiętam jak się nazywał. Jeśli coś
podobnego znacie to proszę o pomoc.

Hej, zwracam się do ekspertów z małą prośbą o pomoc:)
Szukam filmu z motywem zmarnowanego życia. Na przykład o starcu, który przez całe życie wszystko
odwlekał (bo go to przerastało, bo uważał, że ma czas). W efekcie został z niczym i teraz wspominając
młodość żałuje. Mam wrażenie, że widziałam coś takiego, ale...

więcej

Poszukuję filmu w którym pokazany jest przekręt z pierścionkami na stacji benzynowej. Babka odgrywa scenkę, że gubi pierścionek z brylantem lub, że znalazła pierścionek z brylantem czy coś w tym rodzaju.

Ogladalam kiedys fajny film w telewizji, baaaaardzo dawno temu, conajmniej 10lat, byl prawdopodobnie z lat
90tych o dziewczynie ktora zostala zgwalcona w samochodzie przez bogatego chlopaka - swiadkiem byl
starszy mezczyzna, slyszal wszystko z okna. Caly film toczy sie w sadzie gdzie ona jest bezradna ze wzgledu na...

więcej

Cześć

Od kilku lat męczy mnie to, że nie mogę namierzyć filmu, który rozpoczyna się tym, że para (lub
małżeństwo) podjeżdża na stację paliw, gość idzie gdzieś obok (WC lub sklepik) i po powrocie jego
partnerki już nie ma.

Ktoś może coś podpowiedzieć? ;)

Trzymajcie się!
Adam

Jakiś czas temu oglądałem pewną komedię ,ale wyleciał mi tytuł z głowy. Pamiętam tylko jedną scenę ,była
to jedna z pierwszych. Rodzina wprowadziła się do domu , matka podniosła dziecko wysoko do góry i nagle
dziecko się zapaliło ,a tata przybiegł z gaśnicą i zaczął je gasić. Pomocy.

Wymieńcie mi proszę filmy, które w dniu premiery początkowo były krytykowane przez widzów i krytyków, ale
później zostały docenione, i na odwrót- filmy które początkowo były chwalone, jednak z czasem coraz więcej
ludzi uświadomiło sobie jakie to były gnioty (albo filmy nie godne tylu pochwał). Nie chodzi mi o...