Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy u was też nie da się kliknąć na "Twórcy"? Jak wchodzę w jakiś film to kilkam na "Obsada" to się pokazuje, jak chce kliknąć "Twórcy" to nadal mam obsadę.

Cześć wszystkim!
Nie mogłam znaleźć wielu wątków o tym temacie, bądź zakończone w 2008 roku a świat idzie na przód, postanowiłam więc spróbować dodać nowy temat - może mnie nie wywalicie za szybko :)

Prowadzę badania na temat adaptacji filmowych gier i chciałam prosić Was o pomoc. Nie zrobiłam ankiety, bo nie chcę...

więcej

Był oddział jechali po faceta z Farmy ale on nie chciał pojechać i gdy go namówili nagle snajper do nich
strzelał schowali sie do wielkiego Nw co to na podwórku kontener czy rura i tam zabito wszystkich oprócz 2
biegli do takiej dziury 1 sie udało lekki postrzal a 2 zmarł i poleciał na niego,ten snajper podszedł do...

więcej

Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)

1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...

Szukam filmu, jakiś czas temu oglądałam go na YT ale chyba go już tam nie ma nie moge go znależć. Akcja
rozgrywa się prawdopodobnie w Izraelu ale nie jestem pewna ( mowa w filmie o Szeklach walucie
Izraelskiej) o grupce zamożnych młodych kolegów którzy mają koleżanka która daję im się wykorzystywać.
Zapraszają ją...

więcej

Taki film chyba horror czy coś już troche lat ma by on o takich dziewczynkach które były w komu i świętej i jakiś facet je truł i brał im krew żeby ożywić jakąś czarownice czy coś bo on niby do życia potrzebowała krwi małych dziewczynek. Wiem że jedna dziewczyna sie nazywała Sasha . Proszę o pomoc bo niewiem jak się...

więcej

Szukam filmu, który kiedyś oglądałam w t v. a mianowicie był o kobiecie, która leciała samolotem z
synkiem, później jej wmawiano, że żadnego synka nie ma i nawet na nagraniach z kamer go nie było. więcej
niestety nie pamiętam. Proszę o pomoc ;)

Witam

Szukam filmu, którego akcja dzieje się w szkole. Główny bohater jest szkolną ofermą. Później zaprzyjaźnia
się z jednym murzynem, który pokazuje mu jak "rządzić" szkołą. Przenosi się do innej szkoły. Tam pod koniec
filmu starzy dręczyciele znajdują go. Dizzy chyba miał na imię. Podczas jednego z meczy jest...

więcej

Film jest dość stary. Pamiętam tylko tyle, że pewna para (mieli małe dziecko) w pośpiechu ukryła jakąś ważną
rzecz w pudełku po kliszy (czy czymś podobnym) oraz dziecko. Po chwili wlatują jacyś źli goście i zabijają
małżeństwo, dziecko ucieka i się ratuje. Później znajduje i zajmuje się nim jakaś młoda kobieta (nie...

więcej