Poszukuje filmu z gatunku thriller, opowiada o zabraniu niekoniecznie potrąconej przez
głównego bohatera osoby (mężczyzny), w pierwszych chwilach ta osoba jest nieprzytomna,
później pali papierosa i ironicznie się śmieje. Na końcu fabuła się zapętla.
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
witam.Szukam filmu.Napewno jest to starsze kino przed 2000rokiem.Romantyczny film mężczyzna poznaje kobietę w pociągu z tego co pamiętam był to jakiś ekskluzywny pociąg(mieli pokoje z łóżkiem i łazienką) chyba był to jakiś pociąg długodystansowy.Są sobą zauroczeni.Jedyne co pamiętam to że rozdzielają się gdyż chyba...
więcejWitam. Szukam filmu z ekscentrycznym protagoniata, tak jak w temacie. Chodzi mi o bohatera w stylu Williego Wonki, Beetlejuice, od biedy Kota w kapeluszu, Szalonego kapelusznika. Z gory dzieki za propozycje.
Być może jakiś znawca kina jest w stanie mi pomóc. Film, którego szukam jest stary, podejrzewam że to lata 60.
Chyba czechosłowacki. Jedyna sceną, jaką kojarzę to taka, w której kilku gości siedzi przy stole, a po linie czy
belce idzie do nich nad wodą koleś, chyba w stroju cyrkowca. jesli ktoś to skojarzy, to jest...
Razem z dziewczyną wpadliśmy na pomysł, który ma na celu zmotywowanie nas do obejrzenia długo odkładanych filmów. Zaznaczamy, że "chcemy obejrzeć" wiele filmów, lista na filmwebie rośnie, a chęci na obejrzenie dawno zaplanowanego filmu coraz mniej. Poza tym chcemy poszerzać nasze filmowe horyzonty, zapobiec...
Poszukuje naprawdę dobrych filmów z różnych gatunków z oceną ok 8 ( może być np 7,5 ale niżej już nie )ocenianą na filmwebie. Pewnie większość filmów które podacie już widzieliśmy ale jest szansa że można będzie wybrać coś czego się jeszcze nie widziało i NIE ZMARNUJE SIĘ 2 GODZIN NA JAKIEGOŚ NUDNEGO, BĄDŹ GŁUPIEGO...
Szukam filmu o dzieciach które zabijały dorosłych była tam taka zimowa sceneria i pamiętam że zabijali wszystkich dorosłych po kolei była tam tez okolo 17 letnia dziewczyna która jak myslała jej matka nie zabija bo nie jest dzieckiem, a jednak zabijała, była ona taką brunetką.
Witam! Mam w pamięci pewien urywek filmu i może ktoś z Was pomoże mi odgadnąć
tytuł. O ile dobrze pamiętam był to jakiś thriller. Jedyna scena jaką pamiętam: dwie
kobiety płyną nocą łódeczką po jakiejś wodzie (jezioro, rzeka?). Wiem, że jedna chyba
miała złe zamiary wobec drugiej i żeby jakoś się do niej zbliżyć,...
szukam filmu który opowiada o handlu żywym towarem,a dokładniej o historii 2 sióstr młodsza ma chłopaka który po krótkiej znajomości proponuje jej wyjazd zagranice po czym zostaje przez niego sprzedana do domu publicznego starsza siostra podejrzewa to i sama oddaje się w ręce przemytników żywym towarem by odszukać...