dziewczyna poznaje na studiach chlopaka ona jest ze wsi on z miasta. zaprasza go do rodzinnego domu i on
wszystko tam zmienia. pamietam ze sypał paszę świniom jeżdżac na rolkach, jako jedyny zlapal rybe na jakis
zawodach i ja wypuscil znalazl pierscionek w ciescie. nietety pamietam tylko urywki tego filmu
witam szukam tytulu filmu ktory opowiadał a facecie i kobiecie, ktorzy stworzyli potwora. na poczatku niewinne zwierze/czlowieka nie wiem co to a potem to sie stawało grozne. na koncu jest pokazane jak ten stwor zapłodnił kobiete ktora miała potem urodzic kolejnego. tez jest pokazane ze ten facet zakochal sie w w tym...
więcej
pomuzcie mi znajsc film o takiej tematyce to jest film zagraniczny,o poprawczaku nlub jakims zakladzie akcja toczy sie przede wszystkim w lesie i atakuja ich tam psy na rozkaz jakiegos faceta co ma nad tymi psami kontrole po przez gwizdek.bardzo prosze o nazwe tego filmu
Poszukuję kameralnego brytyjskiego thrillera w którym policjantka pragnąc zdobyć dowody przeciwko seryjnemu mordercy udaje, że się w nim zakochała a następnie z nim zamieszkuje. Film oparty na grze psychologicznej między dwoma osobami. Prawdopodobnie brytyjski, niemiecki lub austriacki. Z lat 1990-2005.
najlepiej z lat 80/90-tych. Filmy, które mi się podobały dla tropu to:
Thriller:
Amores perros
Lokator (1976)
Drabina Jakubowa
Zawrót głowy,
Siedem
Autor widmo
Mechanik
Śmierć i ziewczyna
Sci-fi:
K-PAX
Terminator
Moon
Planeta małp
Robocop
Obcy
Pamięć absolutna
Jedzie rodzina samochodem. Mąż, małe dziecko i żona. I tak się zdarza, że ten mąż odbiera telefon w budce telefoniczne, i tir potrąca samochód gdzie gdzie żona z dzieckiem. Maż jakoś się w czasie cofa i ratuje tylko żone, potem ma kolejną szanse ale udaje mu się tylko córkę uratować. na końcu postanawia poświęcić swoje...
więcej
film wydaje mi się że niemiecki oglądałam g jakieś 10 lat temu może więcej wydawało mi się że nosi tytuł
fryzjerka i milioner ale chyba nie. Opowiada o bogatym facecie który ma syna wydaje mi się że wcześniej
zgineła jego matka chłopak trochę się buntuje lubi koszykówkę pamiętam scenę w której rozbija wazon przez...
Szukam filmu horror to był chyba w którym młody chłopak przyjeżdża do domu i zastaje ojca na wóżku inwalidzkim który chyba mówi zmienionym głosem a druga żona ojca karmi go bo on sam nie moze jeść bo jest sparalizowany jak się pozniej okazuje ten ojciec juz nie żył bo ta kobieta go zabiła a mówiła ona za niego bo była...
więcej