Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Pamiętam, że to był film, w którym u faceta na ścianie domu pojawiła się jakaś plama, po czym
emerytki z okolicy zaczęły się zbiegać w to miejsce codziennie, modlić się tam, stawiać kwiaty, etc. Typ był
antyreligijny, dlatego go to strasznie denerwowało. To był zagraniczny film, konkretnie komedia. Pamięta...

więcej

Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...

więcej

Witam oglądałem kiedyś taki film w którym pilot amerykańskiego myśliwca został strącony gdzieś na bałkanach. pamiętam też, że na końcu on musiał wrócić do swojego fotela na którym wylądował bo coś było przy tym fotelu lub też musiał wezwać wsparcie, bo bałkańczycy chcieli go schwytać. Pamiętam, że ten fotel pilota był...

więcej

Kiedyś, kiedyś oglądałam jakiś film, gdzie z jakiegoś powodu przestali się rodzić mężczyźni. Główna
bohaterka (nastolatka) była przerażona, że jej matki mogą się dowiedzieć, że ona woli chłopców

Kojarzy ktoa z was moze film w ktorym prokurator specjalnie podrzucal dowody zeby miec 100%
wygranych spraw i jakis mlody (chyba prawnik) sie zorientowal i upozorowal czyjes morderstwo zeby
zlapac prokuratora na goracym uczynku ?

Poszukuję filmu, w którym 20 letnie mężczyzna mieszka jeszcze z rodzicami w willi. Są mega nadziani...
Jednakże chłopak jest totalnym idiotom i zaczyna chodzić do szkoły zaczynając od pierwszej klasy
podstawówki. Wydaje mi się, że to był film z Adamem Sandlerem, ale nie jestem pewny. Proszę o szybką
pomoc ;)

Nie pamiętam i za nic nie przypomnę sobie tytułu filmu.
Przebłyski z fabuły:
Grupa ludzi ma przemycić pociągiem zakładnika podczas II wojny - nie udaje im się, przetrzymują go w
mieszkaniu. (chyba) - On w końcu jakoś im ucieka.

Na koniec filmu babeczka odnajduje go w domu starców.

wymień

Jaki jest wasz ulubiony film do obejrzenia w święta? :D Mój to chyba Ekspres Polarny.

Siemka, poszukuje filmu który ogladałem daaaawno temu i przez to mało z niego pamiętam, ale chętnie bym
do niego wrócił. A zatem - był to film o chłopaku w młodym wieku (15-18 lat?), który jeździł z uczelni na różne
debaty, pamiętam także, że brał też jakieś leki przez co ludzie myśleli, że coś ćpie żeby lepiej mu...

więcej