Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...
Witajcie,
Poszukuje komedii romantycznej o kobiecie, która gdzieś podróżowała i trafiła na faceta, który śmiał się z jej
walizki, zwał ją Luis.
Jakiś czas temu od roku do trzech widziałem trailer filmu, chyba horroru, w którym z niewiadomych mi powodów
grupa ludzi chowa sie w piwnicy. Nie wiem przed czym uciakaja i czy akcja całego filmu dzieje sie w piwnicy.
Będę wdzieczny za wszelki typy. Dziękuję
Siema wszystkim. Poszukuje filmu, którego oglądałem dobrych kilka lat temu a przypomniałem sobie o nim niedawno i chciałbym go sobie obejrzeć raz jeszcze :) Wiem że opis może nie będzie zbyt szczegółowy ale tylko tyle pamiętam :P Ogólnie rzecz działa się w szpitalu, w którym przebywała mała dziewczynka. Jej ojciec...
Witam.
Kojarzy może ktoś film, gdzie jedna ze scen wyglądała tak: koleś wpada do sklepu (chyba robił napad) i
zamiast broni miał banana. Była też scena, gdzie ten sam facet zostaje zastrzelony (dostaje całą serie) przy
samochodzie (bodajże czerwony/różowy, możliwe też że bez dachu), i to wszystko widziała blądyna,...
Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...
Witam,
czy ktoś z Was ostatnio oglądał w telewizji, bodajże w tamtym tygodniu, filmy dokumentalne? A dokładniej
dwa- Jeden z nich opowiadał i tajemnicach Coca Coli oraz próbie poznania jej składu, produkcja USA- to
było na jednym z tych TV4 czy TVN7. Próbowałam wyszukać w programie online, ale nie znalazłam....
Witam, bardzo chciałabym ponownie obejrzeć pewien film, ale niestety nie mogę w żaden sposób znaleźć
jego tytułu.
Film oglądałam jakieś 10 lat temu, gatunek chyba horror/sensacja. Nie pamiętam z niego zbyt wiele, miejsce
akcji to coś w rodzaju stacji benzynowej/zajazdu na amerykańskim wygwizdowie, środek nocy....