Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...

więcej

Witajcie,
Poszukuje komedii romantycznej o kobiecie, która gdzieś podróżowała i trafiła na faceta, który śmiał się z jej
walizki, zwał ją Luis.

Jakiś czas temu od roku do trzech widziałem trailer filmu, chyba horroru, w którym z niewiadomych mi powodów
grupa ludzi chowa sie w piwnicy. Nie wiem przed czym uciakaja i czy akcja całego filmu dzieje sie w piwnicy.
Będę wdzieczny za wszelki typy. Dziękuję

Siema wszystkim. Poszukuje filmu, którego oglądałem dobrych kilka lat temu a przypomniałem sobie o nim niedawno i chciałbym go sobie obejrzeć raz jeszcze :) Wiem że opis może nie będzie zbyt szczegółowy ale tylko tyle pamiętam :P Ogólnie rzecz działa się w szpitalu, w którym przebywała mała dziewczynka. Jej ojciec...

Gra polega na podaniu do zaproponowanego tytułu filmu kolejnego, w którym występują podobne sceny bądź zachowanie aktorów, ich charakter jest bardzo zbliżony.
Każdy nowo podany tytuł filmu należy uzasadnić, wskazać wspólność cech.

Witam.
Kojarzy może ktoś film, gdzie jedna ze scen wyglądała tak: koleś wpada do sklepu (chyba robił napad) i
zamiast broni miał banana. Była też scena, gdzie ten sam facet zostaje zastrzelony (dostaje całą serie) przy
samochodzie (bodajże czerwony/różowy, możliwe też że bez dachu), i to wszystko widziała blądyna,...

więcej

Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...

więcej

poszukuje filmow w ktorym wystepuje motyw Polaka lub Polki.
Ktoś zna takowe? Mogą byc epizody

Witam,

czy ktoś z Was ostatnio oglądał w telewizji, bodajże w tamtym tygodniu, filmy dokumentalne? A dokładniej
dwa- Jeden z nich opowiadał i tajemnicach Coca Coli oraz próbie poznania jej składu, produkcja USA- to
było na jednym z tych TV4 czy TVN7. Próbowałam wyszukać w programie online, ale nie znalazłam....

więcej

Witam, bardzo chciałabym ponownie obejrzeć pewien film, ale niestety nie mogę w żaden sposób znaleźć
jego tytułu.
Film oglądałam jakieś 10 lat temu, gatunek chyba horror/sensacja. Nie pamiętam z niego zbyt wiele, miejsce
akcji to coś w rodzaju stacji benzynowej/zajazdu na amerykańskim wygwizdowie, środek nocy....