Siemka, poszukuje filmu który ogladałem daaaawno temu i przez to mało z niego pamiętam, ale chętnie bym
do niego wrócił. A zatem - był to film o chłopaku w młodym wieku (15-18 lat?), który jeździł z uczelni na różne
debaty, pamiętam także, że brał też jakieś leki przez co ludzie myśleli, że coś ćpie żeby lepiej mu...
Chciałabym obejrzeć film w stylu, że 2 przyjaciół, albo braci zakochuje się w tej samej dziewczynie i konkurują o nią. Jeśli
znacie takie filmy, to proszę o podzielenie się ich tytułami. Z góry dziękuję :)
szukam filmu w którym pamiętam że kobitka jest oskarżona o morderstwo tylko nie pamiętam kogo,na końcu
ją uniewinniają a potem jest pokazane jak jej mąż siedzi w piwnicy i nagle znajduje bodaj młotek ze śladami
krwi i włosami i okazuje się że to ona zabiła. nie moge sobie przypomnieć kto tam gra,myślałem że gere...
Na pewno wielokrotnie zdarzyło się Wam oglądać film w którym wyświetlano (np. w telewizorze lub w
kinie) fragment innego filmu. Okazuje się, że tego typu "praktyka" jest dosyć częsta. Proponuję Wam
zabawę w wypisywanie tytułów filmów oraz tytułów filmów wrzuconych do danego filmu. Sprawdźmy które
filmy były...
Yo mam do zaoferowania poradnik jak zarobic kase siedzac przy kompie. Na allegro sprzedaje go po 5 zł Ale uzytkownikom FILMWEB mogo go przesłac za darmo jesli byli by jacyś chetni prosze o kontakt dumle19888@wp.pl
szukam filmu o dwóch siostrach, jedna była bardzo chora i mogła żyć dzieki drugiej siostrze( oddawała jej chyba krew ale nie jestem pewny). Po jakims czasie chora siostra kazała drugiej pozwać rodziców do sądu i kazała powiedziec, ze ona nie chce pomagac juz drugiej. Chodzilo o to ze ta chora siostra chciała umrzeć.
Jest to film o mężczyźnie, który pisze książkę. Niespodziewanie odnosi ona sukces.Pisarz dowiaduje się, że jest ciężko chory i zostało mu kilka tygodni życia.Chce je spędzić jak najlepiej.
Film był reklamowany niedawno na TV4 w ,,Kinomaniak"
Dla ułatwienia główny bohater ma czarne włosy i nosi okulary.
Witam. Jakiś czas temu widziałam w telewizji ciekawy film i chciałabym go zobaczyc jeszcze
raz ale niestety nie pamiętam tytułu. Główny bohater trafia do więzienia gdzie poznaje
córkę szeryfa z którą jakiś czas później się żeni. Jednak w wyniku wypadku ona umiera, aa
dokladniej jej cialo zaczyna się rozkładać ....
Poszukuje serialu usa który leciał w tv polskiej gdziesz około 7-13 lat temu o dziewczynoe która spotykała w
życiu zjawiska parą normalne pamietam dwa odc 1 pamietam jak elwirka łódka na jezioro i odala
człowiekowi rybkę klucz do domu 2 jej kolezankśmiała aparat który uwiezal ludzi w zdjęciach sama koleżanka...