Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś tytuł filmu, w których para zapoznaje się przez internet i kiedy ma odbyć się spotkanie w realu, oni wysyłają swoich najlepszych przyjaciół, aby oni "obczaili" te osoby? Potem tych dwoje wysłanych przyjaciół zakochuje sie w sobie :) wydaje mi się, że jest to film dość młody i chyba szedł w kinach ;) Bardzo...

Jaki tytuł ma piosenka, która leci pod koniec 8 odcinka 6 sezonu Pamiętników Wampirów?

Poszukuje filmu, nie pamiętam tytułu ale akcja rozgrywa się w szkole. Uczniowie zostaje po lekcjach zamknięci przez nauczyciela chyba w bibliotece albo w hali za kare. Lecz tutaj zaczyna się akcja uczniowie zostaje zabijani przez jednego z nich. Proszę o pomoc!

Siema ;)
Naszło mnie na przyjemne filmy ;). Co rozumiem przez przyjemne? Wszystkie filmy, po których ma się to uczucie, to była naprawdę bardzo przyjemny film ;). Teoretycznie całkiem sporej ilości filmów można by uznać za przyjemne, ale tych, które mają to "coś" jest naprawdę mało. Ostatnio oglądałem dwa filmy, które...

więcej

był zegar chyba na dworcu konstruktor tego zegara miał syna ktury opowiadał swoje życie najpierw sie zestarzał potem lata życia mu sie cofały aż zmarł jako niemowle proszę o pomoc w przypomnieniu tytułu

użytkownik usunięty

Szukam tego typu filmów, mogą być to nawet najgłupsze komedie w stylu American Pie. Nie mogę sobie
przypomnieć co już oglądałem, przychodzi mi na myśli tylko American Pie, 21 Jump Street, Drillbit Taylor,
Easy A

Witam,
poszukuję tytułu filmu, w którym na samotnej wyspie znaleźli się dwaj mężczyźni i jedna kobieta.
Mężczyźni o nią rywalizowali. Film pochodzi z lat 70-tych (raczej) i był produkcji RFN (raczej).
Proszę o pomoc.

Witam chciałabym Was zapytać , jakie znacie Filmy O tematyce Bożonarodzeniowej które naprawdę warto obejrzeć , po których powiedzieliście Fajny film . Proszę Bez Kevina, Śnietego Mikołaja . Proszę Pomóżcie podajcie kilka tytułów, Pozdrawiam

Zna ktoś może tytuł filmu, z którego pochodzi ta ślicznota? www. tinypic. pl/jjpggil6uvfe Bo coś mi się w głowie kołacze, a ni
choroby nie mogę sobie przypomnieć, skąd go znam...

użytkownik usunięty

Witam. Szukam filmu, w którym chłopak był trenowany na perfekcyjnego zabójcę. Wykonywał misję i chciał
zabić człowieka, który okazał się jego ojcem. Pamiętam, że strzały był precyzyjne , na początku gość zastrzelił
faceta stojącego na dachu z okna swojego domu oddalonego kilometry dalej.