A więc jest to czas kiedy ziemie zalała woda i nie ma nigdzie lądu. Walutą jest piasek który
ludzie zbierają żeby utworzyć nową wyspę xd. I jest tam jeden aktor który wygląda jak
człowiek ale ma błone pomiędzy palcami i skrzela za uszami. Ten aktor ma swoją " łódkę" i
ma na pokładzie kobietę i jej córkę która...
Film jest o snajperze który uczy się strzelać , po przez głębokie i równomierne oddechy ,
zaś drugi snajper strzela wstrzymując oddech dzięki czemu może oddać szybsze celne
strzały, niestety ta technika jest zawodna bo po czasie zaczynają mu drżeć ręce i oddaje
niecelne strzały. Na końcu filmu jeden poluje na...
Witam. Oglądałem kiedyś pewny thriller o psychicznym mordercy. Pamiętam jedynie pierwszą scenę, która
miała miejsce gdzieś w Parku nad wodą. Pewna para została zadźgana nożem, pod drzewem przez
zakamuflowanego osobnika. Chyba nawet na oczach innych ludzi, w biały dzień. Scena była dość brutalna.
Kilkanaście ran...
Oglądałam kiedyś na polsacie taką komedie i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Tam było takie bezdzietne małżeństwo które zapłaciło dwójce sierot, które mieszkały z wujkiem by udawały
ich dzieci, żeby facet mógł dostać awans. Na końcu te dzieci od nich odeszły, żeby im nie przeszkadzać a to
małżeństwo...
Jakis czas temu oglądałem film o podobnym klimacie co Sherlock Homles głowny bohater byl detektywem a
akcja działa sie kolo XIXw najprawdopodobniej w Anglii. Pamiętam ze film miał 2 czesci, oglądałem tylko tą
druga. Pamietam ze na koniec filmu okazalo sie ze przyjaciel glownego bohareta (policjant, komendant) stał...
poszukuje filmu który oglądałem parę lat temu. było coś ze w tym filmie grupa uczniów wyjeżdża za
wycieczkę , w 1 scenie przy super markecie jeden uczeń ucieka z butelkami wódki wylatują mu po drodze,
podczas podroży jednemu chciało się sikać wiec otworzył drzwi i lał na inny samochód, też było coś takiego
ze...
Czy istnieje jakiś film (ale fabularny!) o tych słynnych pionierach lotnictwa? Trochę szukałam w sieci, ale nie
udało mi się znaleźć żadnego tytułu. Może jednak ktoś coś zna, widział?
Szanowni użytkownicy,
Szukam tytułu filmu, którego szczątkowe fragmenty zostały w mojej głowie. Z tego co pamiętam był o
mężczyźnie, próbującym rozwiązać zagadkę tajemniczego ciągu licz. Jak się później okazuje są one
połączonym ciągiem dat z czego każda oznaczała jakąś tragedię. W momencie skojarzenia faktów...
Witam.
Poszukuję filmu o którym słyszałam kiedyś w radiu.
Film opowiada o konsumpcjonizmie.
Nagi mężczyzna mieszka w pustym mieszkaniu i co jakiś czas może wnieść do tego mieszkania rzecz
wcześniej wzniesiona którą najbardziej potrzebuję.
Wiem tylko tyle że film jest autorstwa studentów lub absolwentów...