Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Witam, szukam filmu biograficznego jak Richard Avedon zaczynał strzelać fotki dla Harper's Bazaar.
Przeważnie przez cały film pykał fotki aktorce która grała role Audrey Hepburn. Jaki to tytuł tego filmu???

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojego bloga i zapoznania się z zamieszczonymi na nim tekstami
dotyczącymi wybranych dzieł filmowych (i nie tylko).
http://pryzmatkultury.blogspot.com/

Witam

Szukam filmu który widziałem 15 lat temu w telewizji. Prawdopodobnie jest to film s-f. Pamiętam tylko jedną
scenę: bogata rodzina je kolacje w jadalni, nagle czas się zatrzymuje i całe otoczenie dookoła ulega zmianie-
znikają ładne meble, zastawa etc. rodzina dalej siedzi na swoich miejscach ale wyglądają...

więcej

Witam

Szukam filmu który widziałem 15 lat temu w telewizji. Prawdopodobnie jest to film s-f. Pamiętam tylko jedną
scenę: bogata rodzina je kolacje w jadalni, nagle czas się zatrzymuje i całe otoczenie dookoła ulega zmianie-
znikają ładne meble, zastawa etc. rodzina dalej siedzi na swoich miejscach ale wyglądają...

więcej

Witam

więcej

Cześć.
Jak w temacie poszukuje filmu w którym jakiś demon wchodził w ciała innych ludzi, pamiętam taką scenę
kiedy facet siedział na przesłuchaniu i jakiś lekarz, psychiatra zadzwonił do niego a kiedy ten odebrał telefon
lekarz poprosił jakaś osobę i po chwili ta osoba odezwała się w ciele tego kolesia.
Ciężko to...

więcej

Pamiętam niewiele. Para kumpli weszła do sklepu, w którym po jakimś czasie doszło do napadu. Jeden z nich wyrwał jednemu z bandytów broń, zastrzelił złodzieja i załatwił pozostałych wspólników złodzieja, ale przy okazji ginie wraz z ostatnim przestępcą. Cała sława spływa na jego kolegę, który w momencie jak policja i...

więcej

Sory, ale to nie jest film znaki. na pewno

Głównym bohaterem filmu jest chłopiec który w niebie czeka na swoją kolej żeby się urodzić, ale kiedy to ma się stać on nie chce się urodzić, wiec zostaje zesłany na ziemi wraz z przydzielonym mu opiekunem żeby zobaczyć jak wygląda świat. W tym czasie na ziemi nie rodzi się żadne dziecko bo ten chłopiec wstrzymuje...

Witam. Szukam pewnego filmu, który widziałem tak dawno, że pamiętam tylko parę scen z niego. Mianowicie pamiętam tylko dwie sceny. Pierwsza: Jacyś goście są w pomieszczeniu gdzie testują jakąś broń?, albo nie wiem co w każdym razie ma to kształt i wygląd kostki lodu. Sprawili aby ta "kostka" się rozpuściła i popłynęła...

więcej