Poszukuje serialu usa który leciał w tv polskiej gdziesz około 7-13 lat temu o dziewczynoe która spotykała w
życiu zjawiska parą normalne pamietam dwa odc 1 pamietam jak elwirka łódka na jezioro i odala
człowiekowi rybkę klucz do domu 2 jej kolezankśmiała aparat który uwiezal ludzi w zdjęciach sama koleżanka...
Szukam filmu podobnego do species czy killer pussy w którym to obcy / pasożyty chcą zawladnosc światem poprzez sex i
seksualność kobiet miłe widziane sceny erotyczne. Znacie podobne horrory?
Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...
Witajcie,
Poszukuje komedii romantycznej o kobiecie, która gdzieś podróżowała i trafiła na faceta, który śmiał się z jej
walizki, zwał ją Luis.
Jakiś czas temu od roku do trzech widziałem trailer filmu, chyba horroru, w którym z niewiadomych mi powodów
grupa ludzi chowa sie w piwnicy. Nie wiem przed czym uciakaja i czy akcja całego filmu dzieje sie w piwnicy.
Będę wdzieczny za wszelki typy. Dziękuję
Siema wszystkim. Poszukuje filmu, którego oglądałem dobrych kilka lat temu a przypomniałem sobie o nim niedawno i chciałbym go sobie obejrzeć raz jeszcze :) Wiem że opis może nie będzie zbyt szczegółowy ale tylko tyle pamiętam :P Ogólnie rzecz działa się w szpitalu, w którym przebywała mała dziewczynka. Jej ojciec...
Witam.
Kojarzy może ktoś film, gdzie jedna ze scen wyglądała tak: koleś wpada do sklepu (chyba robił napad) i
zamiast broni miał banana. Była też scena, gdzie ten sam facet zostaje zastrzelony (dostaje całą serie) przy
samochodzie (bodajże czerwony/różowy, możliwe też że bez dachu), i to wszystko widziała blądyna,...
Witam.w 2002 oglądałem film/serial typu horror/thriller chyba na TVP2,produkcji amerykańskiej. Pamiętam
tylko że akcja działa się wokół jakiegos tajemniczego obrazu na którym była przerażona/zeschizowana
kobieta z wytrzeszczonymi oczami i przerażoną miną - tyle pamiętam.drugi motyw jaki pamiętam,to jakiś
rodzaj...