Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A więc jest to czas kiedy ziemie zalała woda i nie ma nigdzie lądu. Walutą jest piasek który
ludzie zbierają żeby utworzyć nową wyspę xd. I jest tam jeden aktor który wygląda jak
człowiek ale ma błone pomiędzy palcami i skrzela za uszami. Ten aktor ma swoją " łódkę" i
ma na pokładzie kobietę i jej córkę która...

Film jest o snajperze który uczy się strzelać , po przez głębokie i równomierne oddechy ,
zaś drugi snajper strzela wstrzymując oddech dzięki czemu może oddać szybsze celne
strzały, niestety ta technika jest zawodna bo po czasie zaczynają mu drżeć ręce i oddaje
niecelne strzały. Na końcu filmu jeden poluje na...

więcej

Witam. Oglądałem kiedyś pewny thriller o psychicznym mordercy. Pamiętam jedynie pierwszą scenę, która
miała miejsce gdzieś w Parku nad wodą. Pewna para została zadźgana nożem, pod drzewem przez
zakamuflowanego osobnika. Chyba nawet na oczach innych ludzi, w biały dzień. Scena była dość brutalna.
Kilkanaście ran...

więcej

Oglądałam kiedyś na polsacie taką komedie i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Tam było takie bezdzietne małżeństwo które zapłaciło dwójce sierot, które mieszkały z wujkiem by udawały
ich dzieci, żeby facet mógł dostać awans. Na końcu te dzieci od nich odeszły, żeby im nie przeszkadzać a to
małżeństwo...

Jakis czas temu oglądałem film o podobnym klimacie co Sherlock Homles głowny bohater byl detektywem a
akcja działa sie kolo XIXw najprawdopodobniej w Anglii. Pamiętam ze film miał 2 czesci, oglądałem tylko tą
druga. Pamietam ze na koniec filmu okazalo sie ze przyjaciel glownego bohareta (policjant, komendant) stał...

więcej

poszukuje filmu który oglądałem parę lat temu. było coś ze w tym filmie grupa uczniów wyjeżdża za
wycieczkę , w 1 scenie przy super markecie jeden uczeń ucieka z butelkami wódki wylatują mu po drodze,
podczas podroży jednemu chciało się sikać wiec otworzył drzwi i lał na inny samochód, też było coś takiego
ze...

Czy istnieje jakiś film (ale fabularny!) o tych słynnych pionierach lotnictwa? Trochę szukałam w sieci, ale nie
udało mi się znaleźć żadnego tytułu. Może jednak ktoś coś zna, widział?

Szanowni użytkownicy,

Szukam tytułu filmu, którego szczątkowe fragmenty zostały w mojej głowie. Z tego co pamiętam był o
mężczyźnie, próbującym rozwiązać zagadkę tajemniczego ciągu licz. Jak się później okazuje są one
połączonym ciągiem dat z czego każda oznaczała jakąś tragedię. W momencie skojarzenia faktów...

więcej

Witam.
Poszukuję filmu o którym słyszałam kiedyś w radiu.
Film opowiada o konsumpcjonizmie.
Nagi mężczyzna mieszka w pustym mieszkaniu i co jakiś czas może wnieść do tego mieszkania rzecz
wcześniej wzniesiona którą najbardziej potrzebuję.
Wiem tylko tyle że film jest autorstwa studentów lub absolwentów...

Akcja filmu

Grupa przyjaciół wyrusza statkiem kosmicznym. Są za-hibernowani w kapsułach. Nie wszyscy się budzą. Na statku jest coś co czyni ich złymi

Dwójka z nich uświadamia sobie, że muszą siebie poświęcić by uratować resztę

Film ma pewnie z 10 - 15 lat.